Denizlispor Rizespor maçına skandal hakem ataması!

Denizlispor Rizespor maçına skandal hakem ataması!

Hafta sonunda sahasında Rizespor ile kritik bir maça çıkacak olan Denizlispor'da karşılaşmaya Eskişehir bölgesinden Suat Arslanboğa'nın atanması skandal olarak nitelendirildi.

A+A-

Spor Toto 1. Lig'de takımlarından Denizlispor'da Cumartesi günü oynanacak olan Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinde bir son dakika gelişmesi yaşanıyor. Yeşil siyahlı yöneticiler Denizlispor - Rizespor maçına Eskişehir bölgesi hakemlerinden Suat Arslanboğa atanınca bu duruma büyük bir tepki gösterdiler.

Böylesine kritik maça Eskişehir bölgesinden hakem atanmasının tam bir skandal olduğunu belirten Denizlisporlu yöneticiler ayrıca maç saati konusunda da itirazda bulunacak ve Eskişehirspor - Samsunspor karşılaşmasın da aynı saatte başlamasını isteyecek.

Skandal Atamaya İsyan!

Denizlisporlu yöneticilerden Necip İrdem hakem ataması hakkındaki açıklamasında, "Denizlisporumuzun böylesine kritik bir maçına Eskişehir bölgesi hakemi atanmasına anlam veremiyoruz. TFF ve MHK böylesine bir hatayı nasıl yapıyorlar anlamak mümkün değil. Denizli, Eskişehir, Samsun halkının aklını karıştıracak böylesine bir atama gerçekten çok korkunç. Yetkilileri derhal göreve çağırıyoruz. Ligde kalabilir ya da düşebiliriz ama masa başı oyunlarına asla seyirci kalamayız. Tepkimizi tüm ülkeye göstereceğiz" dedi.

Yeşil siyahlılar ayrıca Eskişehirspor - Samsunspor maçının da Denizlispor - Rizespor karşılaşması ile aynı saate alınması talebinde bulunacak. 14 Nisan Cumartesi gününde saat 13.00'da Denizlispor sahasında lider Çaykur Rizespor'u ağırlarken 15 Nisan Pazar günü de saat 13.00'da Eskişehirspor ile Samsunspor takımları karşı karşıya gelecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.