Denizlispor yönetiminden veda sinyali!

Denizlispor yönetiminden veda sinyali!

Gaziantepspor karşısında alınan 5-0'lık galibiyetin ardından ligde kalma umutlarını iyice arttıran Denizlispor'da yönetim veda sinyalleri verdi.

A+A-

Denizlispor'da yönetim veda mesajı verdi. Ligin bitimine bir hafta kala kümede kalma umutlarını matematiksel olarak garantileyen yeşil siyahlılarda gelecek sezon yönetimin yerinde kalıp kalmayacağı şimdiden merak konusu oldu.

Denizlispor'da başkan yardımcıları Taner Atilla, Ahmet Selvi ve Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat bugüne kadar görevlerini yerine getirdiklerine inandıklarını söyledi. Son oynanan Gaziantepspor maçında alınan galibiyet ve Samsunspor'un deplasmanda kaybetmesi sonrasında yeşil siyahlılar biraz olsun rahatlamışlardı.

Son olarak da Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da yönetimi arayarak herkese ayrı ayrı teşekkürlerini de iletmişti.

Şartlar Eşit Değildi

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, eşit şartlarda rekabet edemediklerini belirterek buna rağmen ligde kalmayı başardıklarını söylemişti. Bundan sonraki süreçte Denizlispor'u daha iyi yerde görmek istediklerini hedefleyen Atilla, "Bizim 5 kat fazla bütçemize sahip olan takımlar ligde kaldı ve bizde bunu başardık gibi. Şartların eşit olmamasına rağmen mücadelemize yılmadan devam ettik. Bundan sonra mutlaka yeni planlamalar yapılmalıdır." dedi.

Denizlispor Başkan Yardımcısı Ahmet Selvi ise "Bizler Samsunspor maçı öncesinde ölüm kalım savaşına çıktık. Seferberlik ilan edilmesine rağmen yine yalnız bırakıldık. Bu yolda devam ederken kimse yanımızda durmadı. Buna kendim ve Denizliler adına çok üzüldüm diyebilirim. Ama yinede ligde kalmayı başarabildik." ifadelerini kullandı.

Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat da, "Bu sezonda ligde kalmayı başardık. Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Sportif anlamda başarılı olamadık. Bunu kabul ediyoruz. Bizleri kar kış demeden deplasmanlarda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve Sayın Belediye Başkanımız Osman Zolan'a teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bizler görevimizi yerine getirdik. Artık önümüzdeki sezon için yeni planlar yapılmalı." diyerek veda gibi sözler söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.