Denizlispor zorlu Eskişehirspor deplasmanında

Denizlispor zorlu Eskişehirspor deplasmanında

Spor Toto 1. Lig'de geçen hafta evinde Altınordu'yu 1-0 yenip 46 puanla liderliğini devam ettiren Denizlispor, deplasmanda Eskişehirspor'a konuk oluyor.

A+A-

Spor Toto 1. Lig'de geçen hafta evinde Altınordu'yu 1-0 yenip 46 puanla liderliğini devam ettiren Denizlispor, deplasmanda Eskişehirspor'a konuk oluyor.

Eskişehir Yeni Stadı'nda Tugay Kaan Numanoğlu'nun düdük çalacağı müsabaka saat 19.00'da başlayacak. Yeşil-siyahlılarda kart cezalıları orta saha Deniz ve defans oyuncusu Alperen'in yanı sıra tedavisi süren Himmet forma giyemeyecek. Ege ekibinde Perşembe günkü idmanda sol ayak bileğinden sakatlanan Recep Niyaz'ın durumu ise maç saatinde netleşecek. 

Cezasını tamamlayan kanat oyuncusu Ziya ve ülkesi Nijerya'dan dönen golcü Kehinde görev verilmesi durumunda Eskişehirspor maçında sahadaki yerlerini alabilecek. Teknik direktör Yücel İldiz çok zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi. Eskişehirspor'un evinde kolay puan vermediğini hatırlatan İldiz, "Rakibimize çok saygı duyuyoruz. Oldukça çekişmeli, heyacan dolu bir karşılaşma oynayacağız. Lider bir takımız ve aradaki puan farkının kapanmasını istemiyoruz. Takımıma güveniyorum, Denizli'ye mutlu döneceğiz" ifadelerini kullandı. 

Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Denizlispor  Abalıoğlu Yağ firması ile 13 maçlık forma ve göğüs sponsorluğu anlaşmasına varırken, kulübün isminin de Abalı Denizlispor olacağı öğrenildi.  Abalıoğlu Yağ Yönetim Kurulu Başkanı Baha Abalıoğlu yaptığı açıklamalada, "Her sezon elimizden geldiğince destek olduğumuz Denizlispor, bu sezon çok farklı bir ivme yakaladı. Maçlarımızı gururla takip ediyoruz. Bu yıl da kulübümüze elimizden gelen desteği vermenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, "Baha Abalıoğlu Bey'in nezdinde Abalıoğlu ailesine, Denizlispor'a yapmış oldukları destekleri için çok teşekkür ediyorum. Desteklerinde en büyük payı Denizlispor'a ayıran Abalıoğlu ailesi gerçek bir Denizlispor sevgisi ortaya koymuştur" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.