Denizlispor'a Bakan Sözü

Denizlispor'a Bakan Sözü

Spor Toto 1. Lig'de Başkan Mustafa Üstek'in güven tazelemiş olduğu kongreden sonra teknik direktör arayışı ile iç ve dış transfere yönelen Denizlispor'da taraftarlar, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin açıklamaları ile yeni sezondan önce umutlandılar.

A+A-

Yeşil-siyahlı renkleri hiç yalnız bırakmayan isimlerde en önde gelen Bakan Zeybekçi, takımın gelecek sene şampiyonluğa oynayacağını ve bunun olması için ellerinden gelen her şeyi yapacakları söz verdi. 

SÖZ VERDİ

Zeybekçi, Denizlispor ile alakalı, kulüpte başkan seçildiğini ve birkaç yöneticinin değişikliğinin yapıldığını, kendileri ile bir araya geldiklerini, yeni sezon ile alakalı olabilecek şeyleri konuştuklarını, bu yıl Denizli halkının Denizlispor'u çok farklı bir biçimde göreceğini, Denizlispor'a şampiyonluk iddiasıyla yapılması gereken her şeyin yapılacağını, şöyle bir gayret edip olması gereken yere götüreceklerini dile getirdi.

Bakan Zeybekci bunun yanında Denizlispor dışında şehirde spor ile alakalı önemli bir konuyu gelecek günlerde Denizli halkıyla paylaşacaklarını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.