Denizlispor'a Çabaları İçin Yemek Verdi!

Denizlispor'a Çabaları İçin Yemek Verdi!

Denizlispor'da altyapıdan yetişen futbolcuların A Takım'daki başarılı performansı camiada sevinç yaratırken, Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Coşkun Caner, genç takımları çalıştıran antrenörlere yemek verip, çabaları için teşekkür etti.

A+A-

Altyapı Koordinatörü Ali Yalçın'ın da katıldığı yemekte Denizlispor'un kurtuluşunun gençlere yatırımdan geçtiğini savunan Caner, "Yönetim olarak Denizlispor'un sırtında kambur olan borç yükünü eritmeye çalışıyoruz. Bunun için yönümüzü altyapıya çevirmek, yetiştirdiğimiz gençlere şans tanımak zorundayız. Altyapıya en az A Takım kadar önem veriyoruz. Yakın gelecekte Denizlispor'un kendi yetiştirdiği futbolcularla sahalarda yer alması en büyük dileğimiz" dedi.

 

ERÇAĞ'IN BURNU KIRILDI

Denizlispor'da pazartesi günü iç sahada oynanacak Şanlıurfaspor maçının hazırlıkları sürerken, önceki gün yapılan antrenmanda girdiği ikili mücadele sırasında burnu kırılan Erçağ'ın durumunun belirsiz olduğu bildirildi. Tedavisi devam eden Andonov dışında eksik bulunmadığını dile getiren teknik direktör Özcan Bizati, Erçağ'ı kadroya alıp almayacağına pazar günü karar vereceğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.