Denizlispor'da Ahmet Selvi'den "Yokum" mesajı!

Denizlispor'da Ahmet Selvi'den "Yokum" mesajı!

Denizlispor'da Başkan Yardımcısı Ahmet Selvi, gelecek sezon takımda olmayacağını belirterek yakın zamanda kongre kararının alınması gerektiğinin altını çizdi.

A+A-

Ve Denizlispor'da ilk ayrılık gerçekleşti. 2 sezondur yeşil siyahlı takımda başkan yardımcısı olarak görev yapan Ahmet Selvi bu yolun sonuna geldiğini resmen açıkladı. Ahmet Selvi, "Artık yokum" mesajını verdi. Denizlispor'a özellikle maddi konularda büyük destek olan Selvi, Boluspor maçı ile birlikte yeni sezonda olmayacağını herkese duyurdu.

İki sezondur başarı ile Denizlispor'da görev aldığını vurgulayan Ahmet Selvi, "Ben şu ana kadar üzerime düşeni fazlası ile yaptım. Yeni sezonda görevde olmayacağımı söylemek istiyorum. Yeni gelecek olan yönetime şimdiden başarılar diliyorum. Kongre kararı alınması gerekiyor. Denizlispor bundan böyle her zaman zirveye oynayan bir takım olmalıdır. Düşmeye oynayan bir takımın yöneticisi olmak istemiyorum. Büyük hedefler olmalıdır." dedi.

Denizlispor'da görev alacak kişilerin her zaman bu kenti çok sevmesi gerektiğini belirten Selvi, "Denizlispor'un başına her zaman karşılıksız seven kişiler gelmelidir. Şu anda kulübün borcu 20 milyon liraya kadar düşmüştür. Gelecek olan kişiler bunun altına ellerini sokmalıdır. Emeği geçen herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.