Denizlispor'da bilet fiyatlarında şok indirim

Denizlispor'da bilet fiyatlarında şok indirim

Hafta sonunda lider Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek olan Denizlispor'da yönetim bilet fiyatlarında yarı yarıya indirime gitti.

A+A-

Denizlispor'da hafta sonunda lider Çaykur Rizespor ile oynanacak olan maçın hazırlıkları devam ederken yönetimden karşılaşmanın biletlerine damping geldi.

Spor Toto 1. Lig 31. haftasında lider Çaykur Rizespor'u 14 Nisan Cumartesi gününde Denizli Atatürk Stadı'nda konuk edecek Horozlarda hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Teknik direktör Fatih tekke idaresinde Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanda oyuncular ısınma hareketlerinin hemen ardından koordinasyon, pas ve şut çalışması gerçekleştirdi.

Teknik direktör Fatih Tekke, antrenmanın hemen öncesinde basın mensupları ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Tecrübeli hoca geçen hafta deplasmanda kaybettikleri Balıkesirspor maçını unuttuklarını ve sahalarında oynayacakları Çaykur Rizespor karşılaşmasına odaklandıklarını ifade etti.

Ligde kalmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Tekke, "Balıkesirspor karşısında yediğimiz basit gollerin kurbanı olduk. Pas yollarında biraz ağır kaldık. Bu hafta lideri evimizde konuk ediyoruz. Çaykur Rizespor gerçekten çok iyi bir takım ve zor bir maç olacak. Biz de iyi takımız ve ligde kalmak için mücadele ediyoruz. Rizespor maçını kazanmak istiyoruz." dedi.

Bilet Fiyatlarında İndirim

Denizlispor'da ise yönetim aldığı karar sonrasında bilet fiyatlarında yarı yarıya indirime gittiğini belirtti. Çaykur Rizespor maçının bilet fiyatları ise şöyle oluştu;

Gold ve VIP tribün 25 TL

Kapalı B üst ve D üst 10 TL

Kapalı A alt ve E üst, maraton, kale arkası ve misafir tribünler 5 TL

Denizlispor Rizespor Bilet Fiyatları

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.