Denizlispor'da Çalışma Vakti

Denizlispor'da Çalışma Vakti

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor yeni sezondan önce yapması planlanan 13 günlük Afyonkarahisar kampına başladı.

A+A-

Bir süredir gündemde olan 13 günlük Afyonkarahisar kampına başlandı. Yeşil-siyahlı ekibin 16 futbolcudan meydana gelen kamp kadrosunda Asil Kaan, Taha Can, Ziya Alkurt, Kerem Can, Cihan, Hüseyin Altıntaş, Aissati, Mehmet Akyüz, Asım, Mustafa Teke, Ali Eren Yalçın'ın yanında yeni transferler  arasında olan Muhammed Himmet Ertürk, Seddar Karaman, Deniz Vural, Burak Çalık ve Gökhan Süzen de vardı.

2. Kamp Ankara’da

Afyon ilinden 13 Temmuz 2018 tarihinde Denizli iline dönecek olan ve 2 gün izin yapacak Denizlispor ekibi, daha sonra 2. etap kampını yapmak amacı ile Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine yol alacak.

İç ve dış transfer sürecine de devam eden Denizlispor'da kadro planlaması çerçevesinde Canberk Aydın'ın da ekipten kesin olarak gönderilecek isimler içinde olduğu ifade edildi. Kayserispor'dan kiralanmış olan ve bir sene daha opsiyonlu sözleşmeye sahip olan Canberk, eski kulübüne geri döndü.

 

Sezon bitimiyle ve evvelki günlerde Barış, Eze, Layic, Hasan, Atakan, İsmail Haktan, Kappel, Şevki gibi isimler ile yollarını ayırmış olan Denizlispor'da kadroda yer bulamayan kaleci Zeki Ayvaz’ın da sözleşmesi feshedildi ve Kaleci Ayvaz da Denizlispor’dan ayrıldı.

 

Denizlispor’un iç transferde Cenk, Burak Altıparmak gibi isimlerle ne yapacağı ise belirsizliğini korumakta olan konular arasında.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.