Denizlispor'da Hava Puslu

Denizlispor'da Hava Puslu

PTT 1'inci Ligi'nde Manisaspor yenilgisiyle 17 puanda kalınca ilk yarıyı düşme hattında tamamlayan Denizlispor'u sıkıntı bastı.

A+A-

Yönetim, teknik direktör Özcan Bizati'yi bu sezon 2'nci kez görevden almaya çalıştı ama başarılı olamadı. Yeşil siyahlıların daha önce 3-0 kaybettikleri Boluspor maçından sonra Bizati'yle yolları ayırmak istedi ama Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin akil adam olmasını istediği Abdülkadir Uslu'nun buna karşı çıktığı öğrenildi. Manisa yenilgisinin ardından da Bizati konusunda Uslu'ya takılan Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu'nun yakın çevresine, "İstifa edebilirim" dediği iddia edildi. Bu arada yönetimin yarın toplanacak ve konuyu detaylı bir şekilde tartışacağı belirtildi.

 

Ekonomi Bakanı Zeybekci, geçtiğimiz ay Denizlispor'u ziyaretinde teknik direktör Bizati'ye çok güvendiğini ve göreve devam etmesini istediğini söylemişti.

 

Öte yandan Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ekizler, Manisaspor derbisinin hemen başında yedikleri golün şokunu atlatmakta güçlük çektiklerini söyleyerek, "İkici yarı kendimize geldik ama yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Ara transfer konusunda şimdilik bir gelişme yok. Yönetimin yol haritası da henüz belli değil" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.