Denizlispor’da Hazırlık Maçları Sürüyor

Denizlispor’da Hazırlık Maçları Sürüyor

Yeni sezon hazırlıklarına Kızılcahamam kampında devam eden Spor Toto 1. Lig temsilcilerinden Denizlispor, 2. hazırlık maçında İstanbulspor'a 1 - 0'lık bir skor ile yenildi.

A+A-

İlk özel karşılaşmasında İran'ın Tractor Sazi takımını 3-0 ile rahat geçmiş olan Denizlispor, İstanbulspor karşısında 79. dakikada Barış'ın golünü engelleyemedi ve sahadan 1 – 0 mağlup ayrıldı.

Kampın çok verimli geçtiğini ifade eden Denizlispor teknik adamı Osman Özküylü, hazırlık maçlarında alınmış olan skorların önemli olmadığının altını çizdi.  Özköylü, önemli olanın sistemin oturtulması olduğunu, sezon başlayana dek takımın hazır hale geleceğini ifade etti.

Transferde Frene Basıldı

Bu arada Denizlispor'da forvet arayışları da devam ediyor. Yeşil siyahlılar Mehmet Akyüz ve Seddar Karaman’dan sonra bir forvetin daha takımda olmasını istiyorlar. Bu konu ile alakalı yapılan girişimlerden ise şimdilik sonuç alınamadı. Teknik Direktör Osman Özköylü ekibe kesinlikle bir golcünün alınmasını istiyor.

Başkan Mustafa Üstek ise forvet ile alakalı stratejisinde değişiklik yaptı. Hem yurt içerisinde hem de yurt dışında alternatif isimlere bakmaya  başlayan Başkan Üstek bu transfer ile alakalı aceleci olunmayacağını da sözlerine ekledi

Mustafa Üstek, yeterince zamanlarının olduğunu, transfer dönemi tamamlanana kadar yeni bir isim ile anlaşacaklarını, Mevcut takımlarında forvet oyuncuların olduğunu, hem fiyat olarak hem de kalite olarak Denizlispor'a uygun olacak bir isim ile anlaşacaklarını dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.