Denizlispor'da hedef 4'te 4 yapmak!

Denizlispor'da hedef 4'te 4 yapmak!

Spor Toto 1. Lig'de son 4 haftaya girilirken deplasmanda Balıkespor'a 2-1 mağlup olan Denizlispor oldukça büyük bir fırsatı değerlendiremedi.

A+A-

Spor Toto 1. Lig'de kümede kalma savaşı veren Denizlispor deplasmanda Balıkesirspor'a 2-1 kaybederek oldukça büyük fırsatı da tepmiş oldu. Geçen hafta sahasında Ankaragücü'nü devirerek yeniden adını duyurmayı başaran Horoz bu sefer istediğini alamadı.

Sahasında oynadığı maçların aksine deplasmanda üst üste 3. yenilgisini alan Denizlispor'da Balıkesirspor karşılaşması sonrasında büyük bir üzüntü yaşandı. Geride kalan son 4 haftaya 33 puanla küme düşme hattının bir basamak üzerinde giren yeşil siyahlılar bu hafta sahasında lider Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Yılmaz Vural ile üst üste 5. maçından da yenilgi ile dönen Eskişehirspor da bu hafta sahasında zor günler geçiren Samsunspor'u konuk edecek.

Konuk Çaykur Rizespor

Denizlispor ligde önce evinde Çaykur Rizespor ile karşılaştıktan sonra sırası ile deplasmanda Samsunspor, içerde Gaziantepspor ve yine deplasmanda Boluspor maçlarıyla sezonu tamamlayacak. Gaziantepspor ile Manisaspor'un ligden düşmesi kesinleşirken son takım için mücadelenin son haftaya kadar sürmesi bekleniyor.

Denizlispor'da futbol şube sorumlusu Ali Fırat yaptığı açıklamasında, "Balıkesirspor deplasmanında kaybederek çok büyük bir üzüntü yaşadık. Ancak yapacak daha çok işimiz var. Küme düşme hattının bir basamak üzerindeyiz ve bu hafta içeride zorlu bir maç oynayacağız. 40 puanı bulmamız gerekiyor. Denizlispor'un ligde kalması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Taraftarlarımız bu zor günlerde mutlaka bizim yanımızda olacaktır." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.