Denizlispor'da hedef dış transfer!

Denizlispor'da hedef dış transfer!

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor'da 2. yarı hazırlıkları başladı. Süper Lig'i kendisine hedef alan yeşil siyahlılar transferde rotayı dışa çevirmeye karar verdi. Ara transfere 2 milyon lira değerinde bir bütçe ayıran Denizlispor, santrafor, sağ

A+A-

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor'da 2. yarı hazırlıkları başladı. Süper Lig'i kendisine hedef alan yeşil siyahlılar transferde rotayı dışa çevirmeye karar verdi. Ara transfere 2 milyon lira değerinde bir bütçe ayıran Denizlispor, santrafor, sağ açık ve stoper arayışı içerisine de girecek.

 

Horozlar, Mehmet Yiğit'i Osmanlıspor'a, Ahmet Kesim ve Kehinde'yi Gaziantep Gazişehir'e kaptırdı. Geleceği belirsiz olan Cenk Güvenç, Mehmet Taş, Muhammet Himmet Ertürk, Gökhan Süzen, Cihan Özkaymak, Seddar Karaman ve Tonia Tisdell'in bu hafta yönetimle bir araya geleceği ve yapılacak görüşmenin ardından takımda kalıp kalmayacaklarının belli olacağı ifade edildi.

 

Denizlispor'un deneyimli orta saha oyuncusu Ismail Aissati için Adana Demirsor'un ısrarcı olduğu öğrenildi. Denizlispor altyapısının yetiştirdiği en büyük yeteneklerden birisi olan, yeşil siyahlıların dinamosu Recep Niyaz, yeni yılın Denizlispor'un yılı olacağını açıkladı. Bugün toplanacak olan yeşil-siyahlılar, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya kampına gidecek Horozlar, 10 gün boyunca Titanic Otel'de kamp yapacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.