Denizlispor'da Kale O'na Emanet

Denizlispor'da Kale O'na Emanet

Denizlispor’da hızlanan transfer sürecinde aranılan yabancı kalecinin de bulunduğu ifade edildi. İşte Denizlispor’un yeni file bekçisi.

A+A-

Spor Toto 1. Lig'de aynı gün içerisinde 4 takviye birden yapıp iç transferde Burak Altıparmak ve Cenk, dış transferde ise Ankaragücü'nden Mbamba ile Konyaspor'dan Abdülkerim'le sözleşmeye imza atan Denizlispor, bir süredir aramış olduğu yabancı kaleciyi de sonunda buldu.

Kaleyi O Koruyacak

Denizlispor’un, 3 sezondur Gazişehir Gaziantep formasını terleten Polonyalı kaleci Adam Stachowiak ile anlaşmaya vardığı ifade edildi. Daha evvel GKS Belchatow, Botev Plovdiv takımlarında da file bekçiliği yapan 32 yaşında, 1.90 boyundaki file bekçisi, 1 sene opsiyonlu 2 senelik sözleşme imzalayacak.

Beklemeye Geçeceğiz

Geçtiğimiz yıl Gaziantep temsilcisi Gazişehir Gaziantep’te 33 maçta kaleyi koruyan Stachowiak, Denizlispor'un seneler sonra ilk yabancı file bekçisi oluyor. Daha evvel de Burak Çalık, Muhammed Himmet, Gökhan Süzen, Deniz Vural, Seddar Karaman ile de sözleşmeye imza atan yeşil-siyahlılarda Başkan Mustafa Üstek, transfer sürecinde forvet ve sağ bek alıp beklemeye geçeceklerini dile getirdi.

Bu arada Denizlispor, altyapısında yetiştirerek 2015 senesinde profesyonel yapmış olduğu 19 yaşındaki Hüseyin Atakan Üner'i transfer eden Altınordu ile de anlaşmaya vardı. Oyuncudan yetiştiricilik ücretini almış olan Denizlispor, bundan sonraki her transferinden de yüzde 30 pay kazanacak ve genç oyuncu yetiştiği kulübe para kazandırmaya devam edecek.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.