Denizlispor'da Mehmet Bilmecesi

Denizlispor'da Mehmet Bilmecesi

Spor Toto 1. Lig'de transferde gaza basarak kadrosuna önemli isimler katan ve takımı epey şekillendiren Denizlispor'da Mehmet Akyüz sancısı devam ediyor.

A+A-

Daha evvel alacakları için Futbol Federasyonu kanalı ile kulübe ihtar çekerek daha sonra  kadroda tutulan yıldız golcüye pek çok teklif var. Geçtiğimiz yıl sezonun ara döneminde transfer olduğu Horoz'u yarım devrede atmış olduğu 12 gol ile ligde tutmuş olan 32 yaşındaki futbolcuyu almak için 1. Lig ve 2'nci Lig'den kulüpler yarışa girdi. 

Özellikle 2. Lig'e düşmesinin ardından iddialı bir kadro kurmuş olan Samsunspor, Mehmet Akyüz'ü transfer etme ile alakalı oldukça ısrarcı. Futbolcunun kontratında yazan, "300 bin TL'ye serbest kalır" maddesi, transferde Denizlispor'un elini zorlamakta. Denizlispor'da teknik direktör Osman Özköylü, yeni sezon planlarında Mehmet'in kesinlikle takımda kalmasını talep ederken tecrübeli golcü de gelen tekliflere, "Sözleşmem devam ediyor" cevabını vermekte.

Stachovuiak Denizli’de

Bu arada Denizlispor'un daha evvel prensipte anlaştığı tecrübeli kaleci Stachovuiak’ın bugün sağlık kontrolünden geçeceği ifade edildi.

Başkan Mustafa Üstek tarafından daha evvel görüşülerek prensipte anlaşılan kaleci Adam Stachovviak Denizli'ye geldi. Denizlispor’un daveti ile şehre gelen futbolcunun bugün sağlık kontrolünden geçeceği dile getirildi. Kontrollerden sonra Şemikler'deki Haluk Ulusoy Tesisleri'nde resmi sözleşme imzalanacak

31 yaşında olan kaleci Türkiye'de son iki yılda Gazişehir Gaziantep'te forma giymiş ve iki sezonda 70 maçta takımının file bekçiliğini yapmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.