Denizlispor'da Mutlu Son

Denizlispor'da Mutlu Son

Denizlispor yönetimi, 450 bin Euro alacağını tahsil etmek için FIFA'ya başvuran eski futbolcusu Kahe ile uzlaşarak büyük bir yükten kurtuldu.

A+A-

Halen Karşıyaka'da forma giyen golcü oyuncuyla İzmir'de bir araya gelen İdari Menajer Özhan Çetin'in Brezilyalı futbolcuyla 100 bin Euro'ya el sıkıştığı açıklandı. FIFA'nın Kahe'yi haklı bulması halinde 2-3 yıl sonra faiziyle birlikte 550 bin Euro'ya ulaşacak bir borçtan kurtulduklarını söyleyen Kulüp Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, kendilerine yardımcı olan Karşıyaka teknik direktörü Yusuf Şimşek'e de teşekkür etti.


Geçen sezon 2 yıllık mukavele imzaladıkları Brezilyalı golcünün parası ödenmediği için sözleşmesini tek taraflı feshettiğini hatırlatan Başkan Kıbrıslıoğlu, şunları söyledi:


"Kahe'nin ilk yıldan 190 bin Euro alacağı kaldı. Haklı fesih yaptığı için bu sezon alması gereken 260 bin Euro'yu da talep edince ortaya 450 bin Euro gibi bir rakam çıktı. Açık söylmemek gerekirse, Kahe anlaşmaya yanaşmasaydı FIFA kanalıyla bu parayı bizden alırdı. Sonuçta 100 bir Euro'ya sorunu çözdük. Hem Kahe'ye hem de onu ikna etmemize yardımcı olan Yusuf Şimşek'e de teşekkür ediyoruz."


ESKİ BORÇLAR CAN SIKIYOR


Denizlispor Başkanı Kıbrıslıoğlu, geçmişte yeşil siyahlı formayı giymiş yabancılara olan borçların, kulübün tepesinde demoklesin kılıcı gibi sallandığını söyledi. Makedon Bajram Fetai'nin 180 bin, Kongolu Inkango'nun 185 bin TL alacağı bulunduğunu, 2 oyuncuyla anlaşmaya çalıştıklarını belirten Başkan Kıbrıslıoğlu, "Kahe'de olduğu gibi Bajram ve Inkango'yla da anlaşacağımızı umuyorum. İki oyuncuya bir miktar peşin ödeme yapıp, alacaklarından feragat etmelerini isteyeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.