Denizlispor'da O İsim Gönderilmedi

Denizlispor'da O İsim Gönderilmedi

Transfer sürecini hızlandıran ve arka arkaya 10’a yakında transfer yapan Denizlispor’da bir imza daha atılıyor.

A+A-

Spor Toto 1. Lig'de kadrosunu yabancı bir golcü dışında büyük oranda biçimlendiren Denizlispor'da geçtiğimiz yılın 2. yarısında Akhisarspor'dan kiralanmasının ardından yeniden anlaşmaya varılan Alperen Babacan, 3 senelik sözleşmeye imza atacak.

Akhisarspor'un altyapısında yetişmesinin ardından geçtiğimiz yılın başında transfer olduğu Akhisar'da şans bulamayarak eski kulübüne dönmüş olan geçtiğimiz günlerdeyse kulüp bulması talep edilen Alperen’in, bonservis sorununa çözüm bulundu. 21 yaşındaki sağ bek resmi sözleşmesine imza atarak Afyonkarahisar kampında takıma katılımda bulunacak.

Yeniden Recep

Denizlispor'a transfer döneminde 2 defa görüşülüp kulübü ile anlaşma sağlanamayan Recep Niyaz ile alakalı ise yeni bir umut doğduğu ifade edildi. Recep'in mevkisine yabancı transfer yapan kulübü Çaykur Rizespor ile tekrardan görüşme yapılacağı dile getirildi.

Spor Toto 1. Lig'de geçen sene küme düşmekten yaptığı son hamleler ile kurtulmasından sonra teknik direktörlük görevine Osman Özköylü'yü getirip hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Denizlispor, yapmış olduğu üst üste hamlelerle kadrosunu büyük oranda tamamlamış oldu.

Geçen yıldan Kappel, Atakan, Lazic, Canberk, Eze, Şevki, Hasan, Barış, Zeki, İsmail Haktan gibi isimler ile yollarını ayıran yeşil-siyahlılar, sözleşmesi süren Kerem Can, Taha Can, Ziya, Mehmet Akyüz'ün yanı sıra iç transferde Aissati, Burak Altıparmak ve Cenk ile tekrar sözleşme imzaladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.