Denizlispor'da Önemli Zirve

Denizlispor'da Önemli Zirve

Spor Toto 1. Lig'de henüz sezonun başında olağanüstü kongre sürecine girmiş olan Denizlispor için önem arz eden zirve gerçekleştirildi.

A+A-

Kritik zirvedeEkonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve sivil toplum kuruluşları hazır bulundu. Toplantıda Denizlispor'un durumu görüşüldü. Başkan Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla da toplantıda hazır bulunup takım ile alakalı son durumu protokole anlattılar.

Protokol Mustafa Üstek Dedi

Toplantıda kongreden önce çözüm arayışlarının yanında fikir teatisinde bulunulurken Mustafa Üstek'in göreve devam etmesi ile alakalı görüş birliğine varıldığı öğrenildi. Gelecek haftaya kadar 1 milyon TL civarındaki eski borç ödemesi yapılamazsa TFF Ulusal Kulüp Lisansı'nı yenileyemeyerek 3 puanı silinecek Horoz'da yönetime mali katkı da da bulunulacak. 20 Eylül'de yapılacak olan kongrede 20 artı başkan olarak meydana gelmesi beklenen yönetim kurulunun üye sayısının aşağıya çekileceği ifade edildi.

Denizlispor’da Parola Galibiyet

Bu arada spor Toto 1. Lig'de milli aradan sonra pazar günü evinde Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Denizlispor, 3 puanı hedefliyor. Lige verilen arada yoğun bir şekilde çalışmalarına devam eden Denizlispor, U21 takımı ile yapmış olduğu hazırlık maçını 2-0 kazanırken, teknik direktör Osman Özköylü takımının durumundan memnun olduğunu ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.