Denizlispor’da Seçim Zamanı

Denizlispor’da Seçim Zamanı

Spor Toto 1. Lig'de arka arkaya 2 galibiyet ile çıkışa geçmiş olan Denizlispor'da yeni yönetim kurulu yarın seçiliyor.

A+A-

Yeşil-siyahlıların geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığından ötürü ertelenen olağanüstü genel kurulu, Atatürk Stadı Basın Toplantı Salonu'nda saat 18.00'de çoğunluk aranmaksızın toplanacak. Kongreden önce sadece eski asbaşkanlardan Avukat Melih Yanık'ın adaylığını açıklamış olduğu Denizlispor'da daha evvel aday olmayacağını ifade eden başkan Mustafa Üstek'in de şehrin ileri gelenlerinden destek alması durumunda kararını son gün gözden geçirebileceği öne sürülüyor.

Bunun yanında Denizlispor'da teknik adam Osman Özköylü, sosyal medyada kendi ismi ile açılan sahte hesaplara tepki göstererek yasal yollara başvuracağını dile getirdi.

Yasal İşlem Başlatacak

Yaptığı açıklamasında Özköylü, Osman Özköylü ismine açılmış olan sahte sosyal medya hesaplarına ve bu hesaplardan yapılmış olan paylaşımlara itibar edilmemesini rica ettiğini, son zamanlarda adına oluşturulmuş olan sosyal medya hesaplarının ve yapılmış olan paylaşımların şahsı ile hiç bir ilgisinin olmadığını, sosyal medyada yer alan hiçbir mecrada şahsi olarak yer almadığını ifade etti. Osman Özköylü adına açılmış olan sahte hesaplara ve bu hesaplardan yapılmış olan paylaşımlara itibar edilmemesi rica etti ve konu hakkında hukuki işlemleri başlatacağını ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.