Denizlispor’da Sistem Oturtulmaya Çalışılıyor

Denizlispor’da Sistem Oturtulmaya Çalışılıyor

Spor Toto 1. Lig’de yeşil-siyahlı ekibin aldığı puanlar şimdilik teknik ekibi memnun etse de sergilenen futbol yeterince beğenilmedi.

A+A-

Spor Toto 1. Lig'de oynadığı ilk üç maçta dört puan alan Denizlispor'da Teknik Direktör Osman Özköylü alınmış olunan puanların şimdilik yeterli olduğunu ama ortaya konmuş olan oyunun geliştirilmesi gerektiğini düşünüyor. Hatayspor maçında sakat Ziya ve Kibong'dan yararlanamayan Özköylü, yeni transfer edilen Salami, Mehmet Taş ve Furkan Şeker'den de yararlanamadı.

 

İlerleyen zamanlarda bu oyuncularından da verim almayı isteyen Özköylü, ligdeki tüm rakiplere kendi oyununu kabul ettirmiş olan bir takım meydana getirmek istiyor.

 

Topa sahip olan bir takım olmayı isteyen yeşil siyahlılar oyunu daha çok kendi kalelerinden uzak olan üçüncü bölgede oynamayı istemekte ama geride kalan 3 maçta yeşil siyahlı takım önde top tutmakta zorlandı. Bu durumda takımın ortalama pas trafiğine yansıdı. Ortalama beş yüz pas ile oynayan Denizlispor’da Teknik Direktör Osman Özköylü bu sayının yedi yüze çıkarılmasını istiyor. Özköylü topun Denizlispor'da kalmış olduğu süreyi de artırmayı istiyor. Yeşil siyahlı takım daha fazla pozisyon üretmek için de yollar arıyor.

Eksikleri Tamamlayacağız

Teknik Direktör Osman Özköylü yeni transferlerin de takıma girmesi ile çok daha kuvvetleneceklerini ifade ederken, eksiklerin olduğunu, bunları çalışarak telafi edeceklerini belirtti. Bu arada Denizlispor'da izinler bugün sonlandı. Takım akşam tesislerde Altınordu maçı hazırlıklarına başladı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.