Denizlispor’da Sular Durulmuyor

Denizlispor’da Sular Durulmuyor

Spor Toto 1. Lig'de sezon başlar başlamaz 20 Eylül tarihinde olağanüstü kongreye gitme kararı almış olan Denizlispor'da işler karıştı.

A+A-

Geçen haftalarda şampiyonluk kupalarının çöpe atılarak saksı yapıldığı ortaya çıkan kulüpte transferler ile alakalı tartışma da bitmedi. Transfer döneminde aylarca forvet arayışı içinde olan yeşil-siyahlılarda son gün lisansı çıkarılmış olan Gbolahan Salami'nin sözleşmesinin forma bile giymeden feshedilmesi ise krize yol açtı.

Mehmet Yine Tek Kaldı

Geçtiğimiz sezon ilk yarıda elinde sadece golcü Yasin Ozan olan Denizlispor'da, devre arasında Mehmet Akyüz ve Eze transfer edilmesine rağmen Eze'nin sakatlığı ile Mehmet'e tek kaldı. Bu sezon da uzun arayışlar sonucunda gelen Salami krizi meydana gelince hücum hattı yine tek başına Mehmet Akyüz'e emanet edildi.

Taraftar İsyanda

Ligde oynanmış olan 4 maçta sadece 1 gol atabilen Denizlispor'da taraftarlar, sosyal medyada transfer politikasını eleştirerek Salami'nin verim alınamayan Eze'nin transferinde kulübü büyük mali yükün altına sokmuş olan aynı menajer kanalı ile gelmesine tepki gösterdiler. Denizli'de teknik direktör Osman Özköylü'nün futbolcular ile alakalı yerel medyaya yaptığı öne sürülen, "Altınordu maçına çıkmadan kaybetmişiz. Yaşananlar benden gizlenmese o futbolcuları Denizli'de bırakırdım", "Bana kalsa futbolcuların hepsini kadro dışı bırakırım" sözleriyse yalanlandı. 

Kongre öncesinde önünde karanlık bir tablo oluşan yeşil-siyahlılar, ay içerisinde borçlarını kapatarak kriterleri yerine getiremezlerse kulüp lisansını yenileyemeyecekler. Lisans alamayan kulüplerin 3'er puanı da silinecek.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.