Denizlispor'da Transferler Devam Ediyor

Denizlispor'da Transferler Devam Ediyor

Spor Toto 1. Lig'de transfer sezonuna hareketli başlayan Denizlispor, geçtiğimiz hafta anlaştığı Balıkesirspor'dan ayrılan Burak Çalık ile 2 senelik sözleşme imzaladı.

A+A-


Kariyerinde Erzincanspor, Altay, Samsunspor, Adanaspor ve Adana Demirspor formalarını terleten 29 yaşındaki oyuncu, Başkan Mustafa Üstek'in katılmış olduğu tören ile imza attı. Sol kanatta ve ileri uçta oynayan Burak, geçtiğimiz yıl 21 maçta 5 gol atmıştı, kariyerinde 1. Lig'de 218 karşılaşmada toplamda 57 defa gol attı.

Daha evvel Muhammed Himmet ve Gökhan Süzen ile de anlaşan Denizlispor, anlaşmaya vardığı Altınordu'dan ayrılan ön libero Deniz Vural ile de imza töreni yapacak. Yeşil-siyahlılar, iç transferde uzun zamandır ikna etmeye çalıştığı Aissati'yle de büyük oranda anlaşmaya vardı. İç transferde Aissati ile beraber Cenk Güvenç ve Burak Altıparmak'ın imza atmaları bekleniyor.

 

Deniz Vural Da Tamam

Denizlispor ayrıca Altınordu'dan ön libero Deniz Vural ile de sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz yıl Altınordu'da 29 maçta forma giyen 29 yaşındaki gurbetçi ön libero, Başkan Mustafa Üstek'in katılmış olduğu tören ile 1 yılı opsiyonlu 2 senelik sözleşme imzaladı. Deniz, Türkiye kariyerinde daha evvel Eskişehirspor, Balıkesirspor ve Alanyaspor formaları da giymişti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.