Denizlispor'da Yorucu Günler

Denizlispor'da Yorucu Günler

Spor Toto 1. Lig takımı Denizlispor'da daha evvel başkanlık için aday olmayacağını ifade etmesine rağmen taraftarın isteği ile kongreye 1 gün kala son kararını vererek tekrar başkan olan Mustafa Üstek'i yorucu günler bekliyor.

A+A-

Takımı geçtiğimiz yıl son anlarda ligde tuttuktan sonra listesini yenileyerek tekrar göreve gelen Üstek, teknik direktör sorunu ve iç transferi kısa zamanda çözerek transfer arayışlarına girişecek. Adı Trabzonspor dahil pek çok kulüp ile anılan teknik direktör Fatih Tekke'nin sözleşmesinin bittiği takımdan Kappel, Barış, Eze, Hasan, Alperen, Canberk, Lazic ve Asil Kaan ayrılmıştı.

Berkan, Burak, Cenk, Atakan, Aissati, Ömer Alp, Taşkın ve Veli'nin sözleşmesi biterken attığı goller ile takımı ligde tutmayı başaran Mehmet Akyüz de alacakları için Futbol Federasyonu kanalı ile kulübe ihtar çekmişti. Başkan Mustafa Üstek, mevcut oyuncuların kulüpten, kendilerinden memnun olduğunu, yeni sezonda görev alacak hocaları ile oturup konuşacaklarını, kalması söylenen futbolcuların kalacağını, Mehmet Akyüz'ün sözleşmesinin 1.5 yıllık olduğunu, Aissati de çok büyük bir aksilik çıkmazsa yeni sezonda kendileri ile devam edeceğini, Denizlispor'un artık çok büyük sorunlarının kalmadığın dile getirdi.

TARAFTARDAN ÖRNEK KUTLAMA

Denizlispor'da kulübün 52. kuruluş yıl dönümünü evvelki akşam Çınar Meydanı'nda toplanarak meşaleler yakarak kutlayan taraftarlar örnek bir tabloyu herkese gösterdiler. Taraftarlar, kutlamadan sonra yere atılan meşaleler ve çöpleri kendileri süpürerek yerleri tertemiz yaptılar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.