Denizlispor'da Yücel İldiz fırtınası

Denizlispor'da Yücel İldiz fırtınası

Süper Lig takımlarından Denizlispor'da Yücel İldiz fırtınası esiyor. 326 gündür Denizlispor'un başında görev yapan tecrübeli teknik adam, tek yenilgi aldı.

A+A-

Süper Lig takımlarından Denizlispor'da Yücel İldiz fırtınası esiyor. 326 gündür Denizlispor'un başında görev yapan tecrübeli teknik adam, tek yenilgi aldı.

Denizlispor'daki teknik direktörlük görevine 12 Ekim 2018 tarihinde 9. hafta Osman Özköylü'nün yerine başlayan ve yeşil-siyahlıları 9 yıl aradan sonra Süper Lig'e taşıyan isim olan 66 yaşındaki Yücel İldiz, Horoz'un başında 29 maçı geride bıraktı.

TEK YENİLGİ ALDI

326 gündür Denizlispor'un başında görev yapan tecrübeli teknik adam, Horoz'la 2.20 puan ortalaması yakaladı. İldiz, Denizlispor'la çıktığı maçlarda 19 galibiyet, 9 beraberlik ve sadece 1 yenilgi alıp, 29 maçta 34 futbolcuya forma şansı verdi. Maç başına 2.10 gol ortalaması yakalayan İldiz, mütevazi görüntüsüyle de rakip takım seyircilerinin de gönlünü kazandı. En son Göztepe taraftarı maç öncesi İldiz'i tribünlere çağırıp, sevgi gösterilerinde bulundu. Teknik direktörlük kariyerine 1990 yılında memleketi Hatayspor'da başlayan İldiz, Süper Lig'e taşıdığı takımlardan 988 gün ile en çok Orduspor'da, 881 gün ile de Karabükspor'da görev yaptı.

TOPLAM 95'ER BİN TL PRİM KAZANDI

Denizlispor'da, Göztepe beraberliğinin primi belli oldu. Yeşil-siyahlı kurmaylar, Göztepe deplasmanından alınan 1 puan için futbolculara 15'er bin TL prim dağıtılacağını açıkladı. Galatasaray galibiyeti nedeniyle 50'şer bin, Antalyaspor galibiyetinden dolayı 30'ar bin TL prim kazanan yeşil-siyahlı futbolcular, toplamda Göztepe maçı beraberliği ile birlikte 95'er bin TL prim kazandı. Süper Lig'de 2 galibiyet, 1 beraberlik alarak 7 puanla puan tablosunda üçüncü sıraya yerleşen Denizlispor, Konyaspor hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.