Denizlispor'dan Cezaya Tepki!

Denizlispor'dan Cezaya Tepki!

Geçen hafta oynanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında tribüne gönderilen Özcan Bizati'ye verilen cezaya itiraz edeceklerini söyledi.

A+A-

Geçen hafta oynanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında tribüne gönderilen Özcan Bizati'ye verilen cezaya itiraz edeceklerini söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ekizler, "Hocamız, kendisini engellemeye çalışan 4'üncü hakeme, (Çek elini üzerimden) diyerek eliyle küçük bir temasta bulundu. Çok daha kaba hareketlerde bulunanlar ceza almazken, Bizati'ye verilen ceza çok ağır. Bu cezanın en azından 1 maça indirilmesi için çaba göstereceğiz" dedi.

 

Pazartesi günü ilk yarının son haftasında Manisaspor deplasmanda 3 puan arayacaklarını dile getiren Mehmet Ekizler, şöyle konuştu:

 

"Henüz deplasman galibiyetimiz yok. İstatistikler kazanmamızın zor olduğunu gösterse de, biz varımızı yoğumuzu ortaya koyup, ilk dış saha galibiyetimizi almak istiyoruz. Ege derbisine yakışan bir karşılaşma olsun."

 

Bu arada sağ dizinden yaşadığı sakatlık sonrası kontrol için Avusturya'ya giden Cem Tosun'un takıma döndüğü, ancak henüz hazır olmadığı için forma giyemeyeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.