Denizlispor'un Başkanı Umutlu

Denizlispor'un Başkanı Umutlu

PTT 1'inci Ligi'nde 10 maçtır galip gelemeyerek düşme hattına demir atan Denizlispor'un Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, "İşimiz çok zor ama ben umutluyum, kalan 11 maçta ligde kalabiliriz" dedi.

A+A-

Yıllar sonra yeniden 2'nci Lig kabusu görmeye başlayan takımının kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Başkan Kıbrıslıoğlu, "Başarısızlığın sorumluluğunu alıyorum ama bizi eleştirenler de ellerini vicdanlarına koysun. Herkes konuşuyor ancak en önemli maçımızı bile 300 kişiye oynadık. Her 6 ayda bir kongre yapıyoruz ve istikrarı kaybettik. Her deplasman öncesi masrafları nasıl karşılayacağımızı düşünüyoruz" diye konuştu.

 

Sahalarında mağlup oldukları Albimo Alanyaspor maçının ardından teknik direktörleri Mehmet Altıparmak ile görüşüp, takım içinde sıkıntı olup olmadığını sorduğunu söyleyen Başkan Kıbrıslıoğlu, şöyle devam etti:

 

"Mehmet Altıparmak'a, (Takımda bir kangren varsa kesip atalım) dedim. Ama olmadığını söyledi. Oyuncularımız yüreklerini ortaya koyarsa, delikanlılar gibi mücadele ederse biz ligde kalırız. Tarihimizin en zorlu dönemlerinden birini yaşıyoruz. Ortada bir başarısızlık var. Camiada müthiş bir güvensizlik oluştu. Biz de çok üzgünüz ama üzülerek bir yere varılmaz. (Ben bu takımı kurtarırım) diyecek varsa, hemen gelsin ya da sezon sonunda görev talip olsun."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.