''Denizlispor'un Hak Ettiği Yere Gelmesi Şart''

''Denizlispor'un Hak Ettiği Yere Gelmesi Şart''

''Denizlispor'un Hak Ettiği Yere Gelmesi Şart''

A+A-

Denizlispor yönetim kurulu üyesi Veli Çıtışlı son mağlubiyeti değerlendirdiği açıklamasında futbolcuların biraz daha fazla çalışıp formalarının haklarını vermesi gerektiğini söyledi.

Hafta içi Türkiye Kupası müsabakasında Batman'da sahadan yenilgi ile ayrılan Denizlispor, Erzurum deplasmanından da eli boş döndü. Üst üste gelen iki mağlubiyetin ardından konuşan Denizlispor yönetim kurulu üyesi Veli Çıtışlı 4-1 sahadan yenik ayrılan futbolcuların formalarının haklarını vermesi gerektiğini söyledi. Yönetimin takım için elinden gelen fedakarlığı yaptığını ifade eden Çıtışlı, "Artık Denizlispor'un hak ettiği yere gelmesi şart. Bunun için yönetim her türlü fedakarlığı yapıyor.

Futbolcular da sahada daha azimli ve gayretli olmalıdır. Gelinen noktada şehirdeki beklenti çok büyük. Ancak bunu başaracak olan teknik heyet kadar futbolculardır. Herkesin kendine gelmesi şart. Takımda şanssızlık var. Onu kırdığımız an çok daha iyi yerlerde olacağız. Taraftarımız yönetim, teknik heyet ve futbolcularımıza inanmakta devam etsin" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.