Denizlispor'un kurtuluşu Antep!

Denizlispor'un kurtuluşu Antep!

Spor Toto 1. Lig'de yarın sahasında Gaziantepspor'u ağırlayacak olan Denizlispor'da yönetim kesenin ağzını açtı.

A+A-

Spor Toto 1. Lig'de kümede kalma savaşı veren Denizlispor yarın sahasında Gaziantepspor ile hayati bir mücadeleye çıkacak. Sezonun bitimine 2 hafta kala küme düşme hattının bir basamak üzerinde yer alan yeşil siyahlılar bu maça büyük önem veriyorlar.

Küme düşmesi haftalar öncesinden kesinlik kazanan Gaziantespor'u Denizli Atatürk Stadı'nda konuk edecek Denizlispor'da yönetim ve futbolcular son kez bir araya gelerek galibiyet andı içtiler. Yarın oynanacak olan tüm maçlar aynı anda saat 15.30'da başlayacak.

Gaziantepspor maçı öncesinde yönetim oyunculara Samsunspor karşılaşmasının beraberlik primi olan 10'ar bin lira primleri dağıttı. Gaziantepspor maçında alınacak olan galibiyet halinde ise yönetimden oyunculara 20'şer bin lira, beraberliğe ise 10'ar bin lira prim var. 

Başkan Mustafa Üstek açıklamasında, "Gaziantepspor karşılaşması oldukça zor geçecek. Ancak hem bu maçı hem de haftaya deplasmanda oynayacağımız Boluspor maçlarını kazanarak ligde kalmak istiyoruz." dedi. Fatih Tekke ise "Gaziantepspor'un ligdeki konumuna itibar etmiyoruz. Maç her zaman sahada kazanılır. Taraftarımızın önünde bu maçı almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Denizlispor Muhtemel 11'i:

Zeki - Alperen Babacan, Taşkın, Cenk, Cihan, Veli, Hasan, İsmail Haktan, Aissati, Kappel, Mehmet Akyüz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.