Denizlispor'un rakibi Gaziantepspor! Horoz lige tutunma aşkına...

Denizlispor'un rakibi Gaziantepspor! Horoz lige tutunma aşkına...

Spor Toto 1. Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Denizlispor ile küme düşmesi haftalar öncesinden kesinlik kazanan Gaziantepspor karşı karşıya geliyor.

A+A-

Spor Toto 1. Lig'de Denizlispor kümede kalma yolunda önemli karşılaşmalardan birinde sahasında Gaziantepspor'u konuk ediyor. Son iki haftaya girilirken avantaj elde etmek isteyen yeşil siyahlılar bu karşılaşmayı kazanmak istiyor.

Spor Toto 1. Lig 33. hafta maçında Denizlispor evinde Denizli Atatürk Stadı'nda Gaziantepspor'u ağırlıyor. 28 Nisan Cumartesi günü saat 15.30'da başlayacak olan ve Emre Malok'un yöneteceği Denizlispor Gaziantepspor karşılaşması beIN BOX OFFICE 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Geçen hafta Samsunspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak çok önemli 1 puanın sahibi olan Denizlispor ligde küme düşme hattının bir basamak üzerinde yer alıyor. Küme düşmesi haftalar öncesinden kesinlik kazanan Gaziantepspor ise son 5 maçını da kaybederek rakip ağları sadece 1 kez havalandırabildi.

İki takım arasında ligin ilk yarısında 16 Aralık 2017 tarihinde Gaziantep Stadyumu'nda oynanan mücadele ise 0-0 sona ermişti.

DENİZLİSPOR - GAZİANTEPSPOR

Stat: Denizli Atatürk Stadı

Hakem: Emre Malok

Tarih: 28 Nisan Çarşamba

Saat: 15.30

Yayın: beIN BOX OFFICE 2

Denizlispor Gaziantepspor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.