Denizli'ye 1000 Yataklı Hastane Geliyor

Denizli'ye 1000 Yataklı Hastane Geliyor

6,5 milyon liraya mal olacak 27 yataklı Çameli Devlet Hastanesinin, Çivril Devlet Hastanesi’nin, Gültepe Mahallesi'ne yapılacak Halil Çarkıt Aile ve Toplum Sağlığı Merkezinin temeli atıldı. Acıpayam Devlet Hastanesi ek binası ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkez

A+A-

1000 yataklı şehir hastanesi kamu idaresi ile özel sektör ortaklığında yapılacak. 2 bin 500 personelle çalışacak olan hastane, modern ve ileri tıp teknolojileri ile donanacak. Denizli, Burdur, Muğla, Aydın ve Isparta’da yaşayanlara da hizmet veren Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi hastaneleri ve Şehir Hastanesi ile birlikte; Merkez ADSM, Çivril, Tavas, Servergazi, Sarayköy Devlet Hastaneleri,Kadın Doğum Hastanesi, Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi ve Onkoloji Hastanesi sayesinde tam bir sağlık merkezine dönüşecek

 

Denizli’ye ardı ardına büyük sağlık yatırımları geliyor

 

Denizli’de 2 ay gibi kısa bir süre içinde temeli atılacak olan şehir hastanesi, halk arasında büyük bir heyecan oluşturdu. Projesi “çok güzel” şeklinde yorumlayan vatandaşlar, projenin hayata geçeceğine olan inancını dile getirdi.

 

Son dönemlerde sağlık alanında önemli atılımlar yapan Denizli, iki ay içinde temeli atılacak bölge hastanesi ile sağlıkta bir numara olacak. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun hastane temeli atma ve hastane açma törenleri için geldiği Denizli ziyaretinde müjdesini verdiği ve çevre illerin de yararlanacağı Şehir hastanesi projesi, halkı heyecanlandırdı. Projesinin hayata geçmesini büyük bir heyecan ile beklediklerini ifade eden vatandaşlar, “AK Parti, bunca zamandır verdiği sözlerin tamamını tuttu. Şehir hastanesinin de kısa sürede tamamlanarak hayata geçireceğine inancımız tamdır” dedi.

 

İNSANLARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN İYİ DÜŞÜNMÜŞLER

 

Denizli’deki otoyol ve hastane projelerinin güzel olduğunu ifade eden Bolat Taylan, “Bir vatandaş olarak çok kolaylık sağlar. Ben Türkiye’de çok fazla durmadığım çok bilmiyorum Ancak gözlemlediğim kadarıyla çok önemli gelişmeler oldu. Hollanda’da kırk sene kaldım. Oradan emekliyim. Türkiye sağlık ve diğer alanlarda iyileşti. Bundan gurur duyuyoruz” dedi.

 

Hastanenin yapılmasının iyi olacağını ifade eden Fatma Baygeldi, “Denizli için iyi düşünmüşler. İnsanların sağlığı için son derece önemlidir”

 

Sporcular açısından da bakıldığında hastanenin yapılmasının önemli olduğunu anlatan Abdulkadir Eren, “Ben sporcuyum Denizli’de spor yapmak için fazla malzemeler yok. Hastanelerin yapılması iyi sporcu olduğum için sakatlanma durumlarında oralara gitme durumumuz olabilir”

 

ALLAH SAĞLIK VERSİN

 

Şehir hastanesinin iyi bir kazanım olduğunu ifade eden Şeyda Pınar, “Yani hastane ne kadar çok olursa o kadar iyidir. Şehir hastanesi önemli bir gösterge olduğunu ifade eden Yılmaz Aydınhan, “Denizli’nin sağlık alanında çevre illerde ağırlığının daha da artması anlamına gelir. Sevindirici bir gelişme. Bizler hastanenin yapılacağına inanıyoruz” dedi. Denizli için hayata geçirileceği ifade edilen projeleri “güzel” olarak nitelendiren Nasuh Cesur, “Denizli’ye yeni bir hastane çok güzel olur. 1000 yataklı hastanenin yapılacak olması ilimiz için son derece sevindiricidir. Devlet hastanelerinin yanında özel hastanelerin de sayısı giderek artıyor. Şehir hastanesi ile Denizli’nin adını bölge hatta Türkiye duyacak” Sağlığın insan hayatında

 

önemli olduğunu vurgulayan Azize Kılcı, “Allah, her işin hayırlısını versin. Yapılan işin kötüsü olmaz. Çok güzel hizmetler bunlar. Allah yardımcımız olsun. Allah sağlık versin.

 

DENİZLİ’YE ÇOK FAZLA HASTA GELİYOR

 

Denizli’nin sağlık alanında ilerleme kat ettiğini, çevre illerden hastaların Denizli’ye geldiğini anlatan Güllü Çiyancı, “Bölge hastanesi ile çok şey kazanırız. Çünkü Denizli’de çok fazla özel hastane var. Ben kendim de sağlıkçıyım. Şu anda il dışından o kadar çok hasta nakil geliyor. Mesela Denizli’de yeni doğan ünitemiz çok gelişmiş. Ondan dolayı çevre illerden Muğla’dan, Aydın’dan bize yeni doğan ünitesine hasta geliyor. Tabi bizim potansiyel o kadar çok değil, kaldıramıyor. Bu proje ile şehir hastanesi yapılırsa hizmetler daha güzel olur. Biz de isteriz öyle gelişmiş bir hastanede çalışmak” dedi.

 

HALKIMIZA HİZMET EDER

 

“Şehir hastanesi tüm halka hizmet verir, rahat olur” diyen Mehmet Balkalı, “İlan edilen Projeler olursa halk için çok iyi olur. O şehir hastanesi tüm halka hizmet verir, rahat olur. Geliştirilen projeler her zaman iyi olur. Denizli şimdi eskisi gibi mi?Çok şükür her şeyimiz yapılıyor.Bunların bir tanesi şimdi yapılır diğeri bir sene sonra yapılır. Denizli için güzel bir yatırım olur. Halka milletimize hizmet eder” dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.