Denizli'ye En Çok O Geldi...

Denizli'ye En Çok O Geldi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 24 Mart Cuma Günü Denizli’ye geliyor. 25’inci resmi ziyaretini gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’ye en çok gelen lider unvanını koruyor.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma günü şehrimizde olacak. 15 Temmuz Şehitler Meydanı (Delikliçınar) Denizlililerle buluşacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatacak. Bu ziyaret Cumhurbaşkanı’nın 25’inci Denizli gezisi olacak. Bu ziyaretleri ile Erdoğan, Denizli’ye en fazla gelen lider unvanını elinde bulunduruyor.

 

Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildikten sonra 21 Mart 2015’de şehrimize gelmişti. Erdoğan’ın 24 Mart’ta yapacağı ziyaret Cumhurbaşkanı olarak gerçekleştireceği ikinci gezi olacak.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli’yi ilk ziyaretinden bu yana, Denizli büyük bir değişim geçirdi. Erdoğan’ın her ziyaretinde önemli açılışlar yapıldı. Denizli’de doğalgazın kullanılmaya başlaması, Türkiye’nin en güzel parkların hizmete sunulması, trafiği rahatlatan köprülü kavşaklar ve yollar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli ziyaretleri sırasında şehre kazandırılan başlıkların bazıları.

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişiyle ilgili tüm Denizlililere çağrı yaptı. Zeybekci, sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı açıklamada    “Denizli büyük buluşmaya hazır… Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan şehrimize geliyor. Haydi Denizli’m; 24 Mart Cuma günü biriz beraberiz diyelim” dedi.

 

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak “Cumhurbaşkanımız 24 Mart’ta Denizli’ye geliyor. Kendisini layığıyla karşılayacağımıza eminim. Cumhurbaşkanımızın gelişiyle kentimizin tüm ihtiyaçlarını da kendisine iletme fırsatı bulacağız. Tüm Denizlilileri orada olmaya davet ediyorum” sözleri ile vatandaşlara çağrı yaptı.

 

Mahalle mahalle Denizli’yi dolaşan AK Parti İl Başkanı Necip Filiz de vatandaşları büyük buluşmaya davet etti. Filiz “ O gün tüm Denizli,  15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda Cumhurbaşkanımızı büyük bir coşku ile karşılayacak” dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.