Denizli'ye Film Platosu Kazandıracağız

Denizli'ye Film Platosu Kazandıracağız

DENİZLİMİZE BİR FİLM PLATOSU KAZANDIRACAĞIZ; YAPACAĞIMIZ BU PLATODA HER YIL TÜRK KURULTAYI DÜZENLENMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ

A+A-

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk, “Denizli’mize bir film platosu kazandıracağız ve bu platoda her yıl tüm Türk Dünyasının katılımı ile Türk Kurultayı düzenleyeceğiz” dedi.

Tarihi birçok materyalin üretildiği Denizli’mizde bir film platosu inşa edeceklerini ifade eden Öztürk, yapılan kostüm ve ekipmanlarla Halkımıza sunumlar yapacaklarını, bu şekilde şehrimizde tarih ve kültür bilincini diri tutacaklarını bu proje sayesinde şehrimizin tanıtımına katkıda bulunacaklarını ve esnafımız için ilave ticari kazanç kapısı açılmasını sağlayacaklarını belirtti.

 

Öztürk, “bu projemizi fuar ve festivaller ile destekleyerek toplumun bütün kesimlerine sanatın ve estetiğin ulaşmasını sağlayacağız. Ayrıca yapacağımız bu platoda Türk Dili ve Lehçelerinin konuşulduğu tüm ülkelerin katılımı ile her yıl tarihsel, kültürel ve spor amaçlı Türk Dünyası Kurultayı düzenlenmesini sağlayacağız. Şehrimizin turizm potansiyelini arttırmak için coğrafi, tarihi ve kültürel bilinirliğini artırıp kentsel bir marka haline getireceğiz. Tüm Vatandaşlarımızı “fahri turizm elçisi” bilincine ulaştırıp turizm potansiyelimizin maksimum seviyede kullanılmasını sağlayacağız. Ulusal ve Uluslararası turizm kuruluşları ile iş birliklerini güçlendirip şehrimize daha fazla turist gelmesini sağlayacağız. Turizmin kültürel gelişimlere ve dünya barışına katkıda bulunduğunun da unutulmamalıdır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.