Denizli'ye giden cip yayalara çarptı: 1 ölü 1 yaralı

Denizli'ye giden cip yayalara çarptı: 1 ölü 1 yaralı

Denizli'den Manisa'ya giden bir cipin yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara çarpması sonrasında korkunç anlar yaşandı.

A+A-

Denizli istikametinden Manisa'ya giden bir cipin devrilmesi sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişinin ise yaralandığı kaydedildi.

 

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde kontrolden çıkan bir cipin devrilmesi sonucunda 1 kişi yaşamını yitirirken 1 kişi de yaralandı. Alınan son bilgilere göre Denizli'den Sarıgöl'e giden 40 yaşındaki V.D.'nin kullandığı 23 BG 042 plakalı cipin Alemşahlı Mahallesi civarlarında sürücüsünün kontrolünden çıktıktan sonra yolun karşına geçmeye çalışan 46 yaşındaki Sami ve 48 yaşındaki Özgül Özinsel çiftine çarptığı belirtildi.

Çifte Çarptı Kaçtı

Çarpmanın şiddetinden dolayı çiftin yaralandığı ifade edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede Sami Özinsel'in hayatını kaybettiği belirlendi. Özgül Özinsel ise yaralı olarak ambulans ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Kazadan sonra kaçan V.D. ise kısa sürede jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Kaza yüzünden Alaşehir yolunun iki şeridi de uzunca bir süre trafiğe kapatıldıktan sonra yeniden ulaşıma açılırken kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.