Denizli’yi Yağış Vurdu

Denizli’yi Yağış Vurdu

Denizli'de bugün öğle sularında başlamış olan yağış hem merkezi hem de bazı ilçeleri olumsuz etkiledi. İlçeler su baskını oldu ve yıldırım sebebi ile yangın çıktı.

A+A-

Denizli ilinde bugün öğle sularında başlamış olan yoğun yağmur yağışı sebebi ile Denizli - Aydın karayolu Karataş Buharkent bölgesi sular altında kaldı ve sele teslim oldu. Sel sebebi ile trafikte aksamalar oldu ve trafik durma noktasına kadar geldi. Yetkililerce bölgede çalışmaların başlatıldığı ifade edildi.

Tavas Su Baskını

Denizli ilinin Tavas İlçesi Kızılca Mahallesi'nde yoğun yağış sebebi ile bası evleri su bastığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, Denizli'nin Merkezinde ve Tavas İlçesi'nde şiddetli gök gürültülü sağanak yağış nedeni ile Kızılca Mahallesi'ndeki bazı evleri su bastı. Tavas'ın Kızılca Mahallesi'nde saat 17.00 civarlarında başlamış olan yağmurun ardından su baskınları meydana geldi. Yağmur yağışının ardından bazı evlerin bazı bölümlerinin su ile dolduğu ifade edildi.

Çal’da Yangın

Denizli ilinin Çal ilçesinde Koca Orman bölgesinde Murat Battal’a ait olduğunu öğrenilen samanların üstüne yıldırım düştü.

Olayın saat 16.30 sularında meydana geldiği ifade edildi. Sağanak yağmurun da etkisi ile samanların olduğu yere yıldırım düştü. Yıldırım bir anda samanları tutuşturdu. Çevre sakinlerinin haber etmeleri ile olay yerine itfaiye ekipleri geldi. Büyükşehir İtfaiye Ekipler yangını ortalama 1 saat içinde söndürdü.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.