Depremzedeler Tuz Mağaraları Gezisiyle Moral Buldu

Depremzedeler Tuz Mağaraları Gezisiyle Moral Buldu

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenerek Iğdır’a gelen ve Iğdır Üniversitesi’nin Uygulama Oteli’nde misafir edilen depremzedeler için moral gezisi düzenlendi.

A+A-

Iğdır Üniversitesi öncülüğünde turizme kazandırılan Tuzluca’daki Tuz Mağaralarını ziyaret eden depremzedeler, ‘asrın felaketi’nin etkisini bir nebze de olsa unutarak moral buldu.

Iğdır Üniversitesi’nin depremzedeler için tüm imkânlarını seferber ettiğini anımsatan Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, “Depremin ilk gününden itibaren gerek arama-kurtarma ekiplerimizle gerekse ayni yardım kampanyalarımızla bölgeye yardım ulaştırmak adına var gücümüzle çalışıyoruz. Ayrıca depremden etkilenen misafirlerimize Üniversitemizin Uygulama Oteli’ni de tahsis ettik.  Misafirlerimize Üniversitemizin spor tesislerini ve kütüphanelerini kullanabilecekleri olanaklar da sağladık. Şu günlerde bir nebze de olsa misafirlerimize moral vermesi açısından çeşitli sosyal etkinlikler düzenliyoruz. Tuz Mağaralarına gerçekleştirilen ziyaret de bu etkinliklerimizden bir tanesi.” dedi.

Rektör Alma, Iğdır Üniversitesi’nin bundan sonraki süreçte de depremzedeler için çeşitli etkinlikler düzenleyeceğini bildirdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.