Derbent Sosyal Tesisine kavuşuyor

Derbent Sosyal Tesisine kavuşuyor

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in “ Her Mahalleye Bir Sosyal Tesis” projesi kapsamında Derbent Mahallesinde yapımına başlanan sosyal tesis çalışmaları hızla devam ediyor.

A+A-

Çelik Konstrüksiyon montajı devam eden sosyal tesissin hemen yanında bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait atıl durumdaki süt toplama evi, aşevi ve gelin odası olarak restore ediliyor.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, sosyal tesis çalışmalarının Dımbazlar, Beyler, Kaşıkçı, Kovanoluk, Bölmekaya, Mahmutlu, Derbent, Gülalan, Gölbaşı, Türlübey, Süleymanlı, Helvacılar mahallelerine 1 er adet, Hasanbeyler, Bozalan ve Karaköy’e ise ikişer adet olmak üzere adet 15 mahallede 18 sosyal tesis çalışmalarının önemli bir bölümünün tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulduğunu açıkladı.

ATIL BİNALAR SOSYAL TESİSE DÖNÜŞÜYOR

Başkan Şevik, sosyal tesis projeleri kapsamında mahallelerdeki atıl durumdaki okul ve kamu binalarını restore ederek sosyal tesis ve aşevi olarak yeniden halkın hizmetine sunuyor.Bu kapsamda Derbent Mahallesi’nde mülkiyeti belediyeye ait atıl durumdaki süt toplama evinin tadilatının başlandığını açıklayan Başkan Şevik, “Çelik Konstrüksiyon montajı tamamlanan sosyal tesisin hemen yanında bulunan süt toplama evini aşevi ve gelin odası olarak restore ediyoruz” dedi. Başkan Şevik, “içerisinde basketbol potası , voleybol ve tenis filelerinin bulunduğu çok amaçlı spor sahalarından birini de Derbent mahallemize yaptık. Çocuklarımıza ve gençlerimize hayırlı olsun” dedi.

Merkez ve kırsal mahallelerde bulunan atıl kamu binalarıyla ilgili çalışma başlattıklarını söyleyen Başkan Şevik, bugüne kadar Bozalan, Hasanbeyler, Beyler, Boğaçziftlik, Kaşıkçı, Mahmutlu ve Karaköy mahallelerindeki atıl durumdaki okul binalarını yenilediklerini açıkladı. Başkan Şevik, bu binaları gerekli tamiratları yaptıktan sonra aktif hale getirerek, tekrar hizmet vermeye elverişli hale gelmesini sağladıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.