Dereçiftlik’e 3 Tesis Geliyor

Dereçiftlik’e 3 Tesis Geliyor

Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Dereçiftlik Mahallesi’nde yaşayan hemşehrileri için Cem Evi, Halı Saha ve sosyal tesis müjdesi verdi.

A+A-

Cumhur İttifakı AK Parti Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, 2 Haziran seçimleri öncesi hayata geçirecekleri projeleri hemşehrilerine anlatmaya devam ediyor. Honaz’ın pek çok rengi içerisinde barındırdığına dikkati çeken Honaz Belediye Başkan Adayı Devecioğlu, “İlçemizin her bir köşesi güzel yurdumuzun adeta birer yansıması. Dereçiftlik Mahallemizde yaşayan kardeşlerimizin ibadetlerini daha rahat ve huzurlu yapabilmeleri için Cem Evi inşa edeceğiz.“ dedi. Vatandaşlardan gelen taleplerin her zaman baş tacı olduğunu ifade eden Başkan adayı Devecioğlu, “Dereçiftlik cemevimiz gasilhane, mutfak, yemekhane ve ibadet alanı bölümlerinden oluşacak” diye konuştu

Sosyal tesis ve halı saha da geliyor

Dereçiftlik Mahallesi’ne Cem Evi’nin yanı sıra halı saha ve sosyal tesis yapacakları müjdesini veren Devecioğlu, “Sosyal tesisimizde vatandaşlarımız düğün, mevlit gibi etkinliklerini ücretsiz olarak yapabilecek. Aynı zamanda bu tesiste müstahsil kardeşlerimiz de belirlenen günlerde satış yapabilecekler” dedi. Honaz’da bugüne dek sporun gelişimi için çalışmalar gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Başkan adayı Devecioğlu, “ Mahallemizin gençleri ve çocukları da en kısa zaman halı sahaya kavuşacak. İnşallah sportif faaliyetlerin gelişmesi adına yatırımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.