Devecioğlu 11 Projesini Açıkladı

Devecioğlu 11 Projesini Açıkladı

2 Haziran seçimlerine hazırlanan Cumhur İttifakı AK Parti Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Honaz’ın 11 mahallesinde hayata geçirecekleri projelerini anlattı.

A+A-

Hemşehrilerinin sosyal, ekonomik ve kültürel ihtiyaçlarına göre tasarlanan çok amaçlı sosyal tesis projesini anlatan Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, "11 mahallemizde yapacağımız 11 adet çok amaçlı sosyal tesis, vatandaşımızın düğün, mevlüt, sünnet gibi etkinliklerine ücretsiz ev sahipliği yapacak, aynı zamanda çiftçilerimizin ürünlerini satabileceği alan olarak kullanılabilecek" dedi.

2 Haziran seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını gece gündüz sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Honaz’ın 11 mahallesinde hayata geçirecekleri çok amaçlı sosyal tesis projesini anlattı. Honaz'ın her türlü ihtiyacına yanıt vermek için bugüne dek insan odaklı çalıştıklarını ve hemşehrileri teveccüh ederse çalışmaya da devam edeceklerini belirten Başkan Adayı Devecioğlu, “Allahım nasip ederse hizmet destanlarımıza yenilerini eklemek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Akbaş, Aşağıdağdere, Aydınlar, Dereçiftlik, Emirazizli, Karaçay, Karateke, Menteşe, Sapaca, Yokuşbaşı ve Yukarıdağdere mahallelerimize yapacak olduğumuz çok amaçlı sosyal tesislerimiz halkımızın çok önemli ihtiyaçlarını karşılayacak, düğün, mevlüt, sünnet gibi etkinliklerinde ücretsiz olarak faydalanabileceği bir yaşam merkezi kazandıracağız” dedi.

Sosyal tesislerde çiftçiler ürünlerini satabilecek

Sadece düğün, sünnet gibi sosyal etkinliklerde değil aynı zamanda çiftçilerin belirlenecek günlerde bu tesislerde ürünlerini de satışa koyabileceğini kaydeden Devecioğlu, "11 mahallemizde yapacağımız 11 adet çok amaçlı sosyal tesis ile vatandaşımız düğün, mevlüt, sünnet gibi etkinliklerinde ücretsiz bir şekilde faydalanabilecek. Aynı zamanda müstahsil vatandaşlarımızın belirleyeceği günlerde satış yapabilecekleri kapalı pazaryeri olarak da kullanılabilecek. İnşallah 2 Haziran’dan sonra da hemşehrilerimizin neye ihtiyacı varsa onları gidermeye, çözüm bulmaya gayret edeceğiz. Her şey Honazlı kardeşlerim ve Honazımız için " ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.