Dezenfeksiyon Çalışmalarını Aralıksız Sürüyor

Dezenfeksiyon Çalışmalarını Aralıksız Sürüyor

Denizli'nin pek çok noktasında dezenfeksiyon çalışmasını sürdüren enizli Büyükşehir Belediyesi, şehrin sebze ve meyve akışının sağlandığı Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hal İşletmesi’nde de koronavirüse karşı tedbirler alıyor.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi koronavirüse (Kovid-19) yönelik almış olduğu önlemlerini düzenli olarak yapıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’ne bağlı birimler bu çerçevede şehrin sebze ve meyve akışının sağlandığı Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hal İşletmesi’nde de dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor.

Dezenfeksiyon çalışmalarında Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı biyosidal ürünler kullanılırken, meyve ve sebzelerin satış alanları başta olmak üzere tesiste bulunan tüm hizmet alanlarında da gerekli önlemleri alıyor. Denizli'nin semt pazarlarının meyve ve sebze ihtiyacını karşılayan Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hal İşletmesi’nin dezenfeksiyonu esnaf tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

Dezenfeksiyon çalışmaları devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak ilk andan itibaren gerekli çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, özel kıyafetli personellerin, dezenfekte uygulamalarına gece gündüz demeden devam ettiklerini kaydetti. Başkan Osman Zolan, “Vatandaşlarımızın semt pazarlarından, marketlerden ve gıda satışı yapan esnaflardan satın aldığı meyve ve sebzelerimizin şehrimizde akışının sağlandığı hal işletmemizde de gerekli temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Tüm hemşehrilerimiz başta Sağlık Bakanlığımız olmak üzere tüm kurumlarımızın tavsiyelerine kulak vermeye devam etsin. Bizler tüm kurumlarımızla birlikte vatandaşlarımızın sağlığı için çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.