DGC’de Karaçay Dönemi Başladı

DGC’de Karaçay Dönemi Başladı

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’dan sonra bugün devir teslim töreni yapıldı.

A+A-

Denizli Gazeteciler Cemiyeti hafta sonu gerçekleştirilen seçim ile yeni başkanını seçti. Kullanılan 180 oydan 85’ini alarak seçilen Muhammed Karaçay Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı oldu. Eski başkan Osman Nuri Boyacı bugün cemiyette yapılan törenle görevini Karaçay’a devretti.

Başarılar Dilerim

Boyacı burada yapmış olduğu konuşmasında “Olağan kurulumuz mesleğimize, Denizlimize yaraşır şekilde gerçekleşti. Adaylarımız centilmenlikleri ile örnek oldular. Bu tablo beni daha da gururlandırdı. Yeni seçilen arkadaşlarımın bu bayrağı daha ileri taşıyacağından hiç şüphem yok. Yeni Başkanımız Muhammed Karaçay’a ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar dilerim” dedi.

Yeni Başkan Muhammed Karaçay, kongrede centilmence davranan adaylara teşekkür etti ve “Daha önce de Osman Başkanımın yönetimindeydik. O zaman da güzel işlere imza attık. Şimdi ise daha iyi, daha güzel işlere imza atmanın zamanı. Yönetimdeki arkadaşlarımı kutluyorum. Cemiyetimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.