Dikkat ! Su Kesintisi !!!

Dikkat ! Su Kesintisi !!!

Denizli Büyükşehir Belediyesi  Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre planlı su kesintisi yapılacak. İşte kesintinin olacağı mahalle.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün içme suyu hat bağlantıları çalışmaları sebebi ile 16 Temmuz ve 17 Temmuz tarihlerinde Pınarkent Mahallesi’nde planlı bir şekilde su kesintisi yapılacağı ifade edildi.

Kesintiler 2 Gün Olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olan DESKİ Genel Müdürlüğünün içme suyu hat bağlantıları çalışması sebebi ile Pınarkent Mahallesi'nde su kesintisi uygulayacağı dile getirildi.

 

Kesinti yapılacak tarihler ve saatler ise Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nden şu şekilde açıklandı:

 

16 Temmuz 2018 Pazartesi Günü

 

16 Temmuz kesintisi Pamukkale içme suyu hat bağlantılarındaki çalışmalar sebebi ile saat 09.00 – 20.00 arasında gerçekleştirilecek.

 

17 Temmuz 2018 Salı Günü

 

17 temmuz kesintisi ise 09.00 – 20.00 saatleri arasında Pınarkent Mahallesi’nde planlı bir şekilde su kesintisi uygulanacak.

 

Vatandaşlara DESKİ’den Uyarı

 

Kesinti yapılacağı açıklamasını yapmış olan DESKİ yetkilileri bu kesintilerden çevre sakinlerinin mağdur olmamaları adına önlem almalarını belirttiler. Ayrıca yapılan açıklamada belirten yerlerdeki çalışmaların erken bitmesi durumunda suyun yukarıda belirtilen saatlerde daha erken verilebileceği de ilave edildi.  

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.