Dikkat Çeken Vizyon Projeler

Dikkat Çeken Vizyon Projeler

Sarayköy 4 senede 30 senede yapılacak olan hizmetlere kavuştu. Başkan Ahmet Necati Özbaş’ın 4 sene evvel Hemşehrilerin hayallerini gerçekleştirmek için çalışacaklarını ifade etmesinden sonra ilçede hizmet seferberliği başladı.

A+A-

Sarayköy’de geç kalınan pek çok hizmetin temellerini daha ilk seneden atmış olan Başkan Özbaş, Sarayköy halkıyla yeni hizmetleri bir araya getirdi. Yalnızca ilçenin yapısına yeni projeler katmak ile kalmayan Başkan Özbaş, halkın yaşamını kolaylaştıracak, onlara değer katacak hizmet kapılarını da açtı. Gerçekleştirilen hizmetler ile dikkatleri üstüne çeken Sarayköy, vizyon şehir olma yolunda hızla ilerledi.

VİRANE GÖRÜNÜMÜ GİTTİ, İLÇEYE YAKIŞIR HALE GELDİ

İl ve ilçe dışından gelmiş olan vatandaşların ilk ziyaret ettikleri yer olan Sarayköy otogarı ilçeye yakışmayan bir görünümde idi. Otogarda vatandaşlar çukur olan asfaltta yürüyemiyor, yağmurlu havada araç bekleyecekleri yer olmadığı için ıslanıyorlardı. Sarayköy, kapısı ve penceresi olmayan tuvalete sahip virane olmaya yüz tutmuş otogara 2015’de Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ile veda etti. Büyükşehir Belediyesince Sarayköy Belediyesi’ne devredilen Sarayköy Otogarı günümüz koşullarına uygun modern alanları ile ilçeye yakışır bir hale geldi.

Sarayköy hayallerini yaparken hiç akıllarda olmayan projelere de kapılarını açtı. Sarayköy, pek çok şehirde olmayan 30 km’lik doğal gaz hattı ile buluştu. Sarayköy’de 2. etap doğal gaz çalışmaları biterken 3. etap için çalışmalar sürüyor. İlçede pek çok vatandaş doğal gazdan faydalanıyor.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.