Dikkatsizlik Bir Can Daha Aldı

Dikkatsizlik Bir Can Daha Aldı

Gün geçmiyor ki dikkatsizlikten kaynaklanan bir kaza haber alınmasın. Kale - Muğla Karayolu Ortatepe mahallesi civarlarındaki kazada da yine dikkatsizlik can aldı.

A+A-

Ortatepe mahallesi civarlarında omuzunda un çuvalı ile yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Ali Meydan’a hızla gelen bir otomobil çarptı. Hastaneye kaldırılmış olan Meydan kurtarılamazken, otomobilin yolcu bölümündeki bir kişinin de yaralandığı ortaya çıktı.

Feci kaza bugün iki gün önce meydana geldi. Lakabının "Işık" olduğu öğrenilen Mehmet Ali Meydan, Orman Deposunun önünde bir araçtan inip yanında bulunan un çuvalını sırtlayıp yolun karşısına geçmek istedi. Bir yandan sırtına bir yandan da eline çuval alan ve yükünün ağır olduğu anlaşılan Meydan yoldan geçerken bir otomobilin geldiğinin farkına vardı. Meydan hızlanıp döner kavşağın refüj kısmına geçmek istedi. Ama hızla gelen ve Meydan’ı görmediği belli olan otomobil büyük bir şiddet ile adama çarptı. Talihsiz adam 50 metre sürüklenip yere düştü.

Hastane Öldü

Çevre sakinlerinin hemen yardıma koştuğu ve ardından sağlık ekiplerine haber edildiği öğrenildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahaleden sonra yaralıları hemen hastaneye sevk ettiler. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Meydan hayatını kaybetti.

Çarpan otomobilin yolcu kısmındaki bir kişinin de yaralandığı ama sağlık durumunun iyi olduğu ifade edilirken polis ekiplerinin kazayı yapan sürücüyü gözaltına aldığı öğrenildi.

İşte feci kazanın görüntüleri:

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.