Dikkatsizlik Yine Can Aldı

Dikkatsizlik Yine Can Aldı

Denizli ilinin Merkezefendi İlçesine bağlı olan Gültepe Mahallesi Albayrak Kavşağı Kaynarca Caddesi üstünde gerçekleşen trafik kazası sonucunda 3 kişi yaralandı 1 kişi yaşamını yitirdi.

A+A-

İddialara göre, Denizli'nin Merkezefendi İlçesi'nde iki değişik noktadan Albayrak Meydanı’na seyir halindeki Mutlu Balaya şoförlüğündeki 06 EAE 44 plakalı otomobille Muharrem Özer idaresindeki LB MG 36 yabancı plakalı otomobil dikkatsizlik sonucunda kazaya sebep oldu.

3 Kişi Sıkıştı

Çarpışmanın da etkisi ile yabancı plakalı otomobil evvela orta refüje çıktı ve yan yatıp durabildi. Gerçekleşen feci kaza sonrasında diğer araçta olan Mutlu Balkaya yaralandı. Yabancı plakalı otomobildeki Muharrem Özer, Güldane Özer ve Ayşe Meşe aracın içinde sıkıştı.

Otomobili ikiye böldüler

Kazaya ilk müdahale çevredeki diğer sürücülerce yapıldı. Vatandaşlar ilk müdahaleyi yaparlarken bir taraftan da itfaiye ve sağlık ekiplerine haber ettiler. Haberi alan ve  kaza yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi birimleri yabancı plakalı otomobilde sıkışmış olan ve yaralanan 3 kişiyi kurtarmak amacı ile otomobili ikiye böldüler.

Tüm bunlar yaşanırken kaza yerine 2 ambulans gönderildi ve yaralanmış olan şahıs ilk müdahaleden sonra hastaneye sevk edildi.  Ortalama 20 dakikalık çalışmanın ardından itfaiye ekipleri yabancı plakalı otomobildeki Muharrem Özer’i ağır yaralı, yolcu kısmındaki Güldane Özer ve Ayşe Meşe’yi ise yaralı olarak çıkarıp sağlık ekiplerine teslim ettiler. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları hastaneye sevk etti.

Hastaneye kaldırılmış olan ve ağır yaralı olan otomobilin şoförü 75 yaşındaki Muharrem Özer hastanede yapılmış olan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.