DİMSİAD'ta Devam Kararı

DİMSİAD'ta Devam Kararı

Denizli inşaat malzeme satıcıları iş adamları derneği tarafından bir basın toplantısı yapıldı.

A+A-

DİMSİAD’ın 1989 senesinde değerli meslek büyükleri ve kıymetli ağabeyler tarafından kurulduğu ve ortalama 30 senedir Denizli de faaliyetini sürdüğünü belirtilen açıklamada şu anki ki ismini 2006 senesinde aldığı ve önemli bir  mesleki  sivil toplum örgütü olduğu vurgulandı.       

                                                                                                                         

Açıklama şu şekilde devam etti:

Dernek Üyelerinin çeşitli alanlardaki sorunlarının çözümünde  her daim yanlarındadır

Bunun yanında dernek TİMFED Türkiye inşaat malzemecileri federasyonu ve GESİFED Güney ege sanayi ve iş dünyası federasyonu  gibi üst kurullarla dayanışma ve uyum  içinde sektörün ve üyelerinin sorunlarıyla yakından ilgilenerek imkanlar içinde pratik çözümler üretmeye gayretini gösteriyor.

Dernek tüzüğü gereğince 2 senede bir gerçekleştirilen olağan genel kurul 25./ 04 /2018 tarihinde yapıldı. Kongre oldukça demokratik ve seviyeli bir biçimde geçti. 2 listede 2 başkan adayı yarıştı. Başkan adaylarının bir tanesi Murat Tuncer 2. aday da Sedat Doğaç idi.  Gerçekleştirilen seçimi şu an burada olan bizim ekibimiz yönetim kurulumuz kazandı. Bu sonucu da sizlerle paylaşmış olduk.

LİSTE BELİRLENDİ

Yeni seçilmiş olan yönetim kurulumuz ile ilk toplantı 3 mayıs 2018 günü yapıldı ve görev dağılımları gerçekleştirildi. Yeni liste şu şekilde Dernek başkanlığına  ben Murat Tuncer , Başkan yardımcılıklarına Gülşah Tıkıroğlu Yıldırım ve Durmuş Vargel , Genel sekreterliğe Hüseyin Çetinkaya ve Yönetim kurulu üyeliklerine, Osman Özçelik,Mustafa Kemal Şahan ,Muhtalip Karagündüz,Raşit  Özdemir, Murat Demirten,  Osman Keysan,Akgün Kavi, BarışYıldız, Murat Büber, Cevdet Onan ve Yedek yönetime de Mümin Aktaş, Sümeyra Sağlam, MuhsinBozkuş,Halil İbrahim Çerçi  Erhan Murteza Bayram Elden ,Tayfun Akkarpat, Ömer Kantar, Akgün Kavi ,Süleyman Tuğral, Salih Tuksal, Mustafa Esen, Enver Rıza Taşkın, Hüseyin Bozbay, Ahmet Sönmez. Derneğimizi temsilen  TİMFET üst kurul delegeliklerine de  Murat Tuncer, M.Kemal Şahan,Hüseyin Çetinkaya, Osman Özçelik, H.İbrahim Çerçi  seçildiler.

Sonucun Denizli’ye ,yönetim kuruluna ve dernek üyelerine, vatana ,millete hayırlı olmasını temenni ederiz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.