Direndi, Boğuştu ve Püskürttü

Direndi, Boğuştu ve Püskürttü

Honaz’da 80 yaşındaki Cennet Nine evine giren hırsıza dünyaya dar etti. İşte detaylar…

A+A-

Denizli’ye bağlı  Honaz ilçesinde, 80 yaşındaki Cennet Çakır, evine girip, belindeki kuşaktan 10 Cumhuriyet altını çaldığını iddia ettiği 52 yaşındaki Kadir A.'yı boğuşma sonucunda  kurtularak, av tüfeği ile yaraladı.

Honaz'ın kırsal Akbaş Mahallesi'nde tek başına ikamet eden Cennet Çakır, bugün saat 02.00 sularında, kırılan cam sesi ile uyandı. Ne olduğunu anlamayan Çakır, iddialara göre, karşısında bir anda kar maskeli bir kişiyi gördü ve aralarında boğuşma meydana denk geldi. Boğuşma esnasında tek odalı evdeki soba devrildi. Kar maskeli zanlı, darp ederek, boğazını sıktığı Çakır'ın belindeki kuşak içinde olan 10 Cumhuriyet altınını aldı. Maskeli saldırganın bir anlık dalgınlığından yararlanıp elinden kurtulan Çakır, evdeki ruhsatsız av tüfeğini peşpeşe ateşledi. Karnından vurulmuş olan zanlı yaralı bir şekilde kaçmaya başladı. Zanlının kaçmasından sonra Çakır, yakınlarını arayarak, yardım talep etti. Yakınlarının durumu bildirmesi ile gelen jandarma ekipleri, zanlıyı yakaladı.

ZANLI MAHALLENİN ÇOBANI ÇIKTI

Tedavi amacı ile PAÜ Hastanesi'ne kaldırılmış olan kişinin aynı mahallede çobanlık yapan Kadir A., olduğu tespit edildi. Kadir A., mahalle girişinde yolda yürürken üstüne ateş edildiğini iddia etti. Ateş eden kişiyi de görmediğini ifade etti ama kan izlerini takip eden jandarma, Kadir A.'nın yolda değil Çakır'ın evinin içinde vurulduğunu belirledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.