Doç. Dr. Devrim Alkaya ve Eşi Korona Tedavisi Görüyor

Doç. Dr. Devrim Alkaya ve Eşi Korona Tedavisi Görüyor

Pamukkale Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Devrim Alkaya ve eşinin korona virüse yakalandığı öğrenildi.

A+A-

Denizli’de peş peşe korona virüse vaka haberleri gelirken virüse yakalananlar arasına Pamukkale Üniversitesi akademisyeni ve eşi de katıldı.

Eğitim camiasının sevilen ismi Doç. Dr. Devrim Alkaya ve eşi korona virüse yakalandı. Alkaya virüsün akciğerlerine inmesiyle hastaneye yatırıldı. Eşinin de hastanede tedavi gördüğü öğrenilirken Alkaya sosyal medya hesabından paylaşım yaparak korona virüs tedavisinin hastanede devam ettiğini duyurdu.

Sosyal Medyadan Açıkladı

Denizli sevdası ile bilinen Alkaya sosyal medya hesabından “Önce kızım rahatsızlandı. Ne kadar dikkat edersek edelim bize de atladı. Karantina süreci kolay geçti ancak ilerleyen günlerde  covid ciğerlerimize iniverdi. Herkes çok dikkatli olsun. Şu an eşimin ve benim hastanede tedavimiz sürüyor. İnşallah en kısa sürede iyileşiriz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.  İlaçlarınızı için. Not: Telefonlara cevap veremiyoruz” dedi.

Akis Haber ailesi olarak Doç. Dr. Devrim Alkaya’ya ve eşine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum