Doğan,Bahtiyar ile birlikte pazar dolaştı

Doğan,Bahtiyar ile birlikte pazar dolaştı

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, seçim çalışmaları kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ile birlikte Sevindik Pazarı’nı ziyaret etti.

A+A-

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Sevindik Pazarı’nda vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı. Vatandaşlara, Sevindik, Eskihisar ve Sümer mahallelerinin yıllardır çözülmeyen dertlerine derman olacak projeler sunacaklarının sözünü veren Doğan, pazar esnafına da kapalı pazaryerleri ile ilgili projeleri sayesinde yüzlerin güleceği müjdeledi.

 

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, seçim çalışmaları kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ile birlikte Sevindik Pazarı’nı ziyaret etti. Vatandaşlar ve esnaf ile sohbet ederek sorunlarını dinleyen Doğan, pazaryerlerine kurulacak güneş enerji sistemleri ve 3 mahalleye hizmet verecek poliklinik projesini anlattı.

 

Ziyareti esnasında vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Şeniz Doğan “Kapalı pazaryerleri ile geliştirdiğimiz projelerimiz var. Pazaryeri çatılarına güneş enerji sistemi kurarak, elde edeceğimiz elektrik ile esnafımıza katkı sunacağız ve ekonomiye güç katacağız. Hem pazar esnafının hem alışveriş yapan vatandaşlarımızın derdine derman olacağız” dedi.

 

SEVİNDİK, SÜMER VE ESKİHİSAR’A MÜJDE VERDİ

Pazarda vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve fotoğraf çektirmek için sıraya girdiği Şeniz Doğan, pazar esnafının sorunlarına çözüm üretmek için proje ekibinin yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğunu söyledi. Sevindik, Sümer ve Eskihisar mahalleleri için de poliklinik projesini seçimin hemen ardından hayata geçireceklerini söyleyen Doğan “Biliyoruz ki, bu bölgede en temel sorun sağlık hizmeti alabilecek bir tesisin olmayışı. Seçimlerin hemen ardından bölgeye hizmet verecek bir semt polikliniği kurarak, 24 saat hizmet alabileceğiniz bir tesisi hizmetinize sunacağız” dedi. Doğan ve Bahtiyar’ı alkışlarla karşılayan vatandaşlar, kendilerine destek sözü verdi.

 

HONAZ KOORDİNASYON MERKEZİNİN AÇILIŞINA KATILDI

Sevindik Pazarı gezisinin ardından Doğan’ın ikinci durağı Honaz’dı. Doğan, CHP’li heyet ve İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ile birlikte Honaz Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek'in seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı. Doğan “Hep birlikte çıktığımız bu yolda Yüksel Hocamıza canı gönülden başarılar dilerim. Martın sonu bahar, hem Merkezefendi’de hem Honaz’da kazanacağız” dedi.

 

ADALET’TE SEVGİ SELİ

Öğleden sonra Adalet Parkı’na geçen Şeniz Doğan, burada vatandaşlarla sohbet ederek, seçimler için destek istedi. Parkta güneşli havanın tadını çıkaran Merkezefendililerin sık sık yolunu keserek övgü dolu sözler sarf ettiği ve fotoğraf çektirdiği Doğan “Halkımızın ilgisi hat safhada. Bu ilginin ve sevginin karşılığını vermek için durmadan yorulmadan çalışacağız, hizmetlerimiz ile herkesin yüzünü güldüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.