Doğduğun Ev Kaderindir 26. bölüm izle

Doğduğun Ev Kaderindir 26. bölüm izle

Doğduğun Ev Kaderindir 26. bölüm full izle! Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 26. son bölümü ile 30 Aralık akşamında TV8’de. Zeynep’i kaçıran Mehdi’nin peşine düşen Barış tüm imkanlarını kullandı. İşte, Doğduğun Ev Kaderindir 26. bölüm TV8 izle linki!

A+A-

Doğduğun Ev Kaderindir 26. bölüm full izle! Başrollerinde Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol’un oynadığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 26. bölümü ile 30 Aralık Çarşamba akşamında TV8 ekranlarında. Mehdi’nin hain planları sonrasında zor durumda kalan Zeynep için Barış tüm imkanlarını seferber eder. İşte, Doğduğun Ev Kaderindir 26. bölüm TV8 izle linki…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Barış Zeynep'i kaçıran Mehdi'nin peşine düştü. Zeynep'in zarar görmesinden korkan Barış tüm imkanlarını seferber etti. 

Mehdi tarafından kaçırılan Zeynep, onun hiç görmediği bir yüzüyle karşı karşıya kalmıştır. Mehdi tüm sağlıklı düşünebilme yetisini kaybeder. İnanmak ve tutunmak istediği tek şey Zeynep’in sevgisidir ama bunun için Zeynep’in kendisini bile yok sayacak hale gelmiştir.

Zeynep’in kaçırılmasıyla deliye dönen Barış, onu koruyamadığı için vicdan azabı çekerken Zeynep’in bulunması için varını yoğunu ortaya koyar. Bu sırada en çok yardımı da Savaş’tan görecektir. Savaş sosyal medyanın gücünü kullanarak herkesi yardıma çağırır. İki kardeşin Zeynep’i bulabilmek için gösterdikleri dayanışma aralarındaki sevgi bağını da su yüzüne çıkarmaya başlar.

Yaşananlar nedeniyle Zeynep’in de Mehdi’nin de evi yangın yerine döner. Sakine suçluluk duygusuyla Nermin çaresizlikle boğuşurken Benal büyük bir sürprizle kapılarına dayanır. Cemile endişeden deliye döner. Kardeşi hakkındaki gerçekleri görmekte zorlanır ve bu durum Nuh’la aralarına gerginlik tohumları ekmeye başlar.

Zeynep yaşadığı travmanın şokuyla mücadele ederken gelen doğum günü sürpriziyle tekrar gülümsemeye çalışır. Cemile’nin kafasında ise Mehdi’nin hayatını tekrar yoluna sokması için başka planlar vardır.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 26. SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.