"Doktordan Korkarak Hastaneye Giderdik‏"

"Doktordan Korkarak Hastaneye Giderdik‏"

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak, Tavas’ta Zeliha teyze’nin “Doktordan korkarak hastaneye giderdik” sözleri ile karşılaştı.

A+A-

Bunu üzerine Dalbudak, “Türkiye, sağlıkta çok ileri seviye geldi. Şimdi Denizli’yi sağlıkta ön plana çıkaracak1000 yatak kapasiteli dev bir şehir hastanesi yapıyoruz” dedi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak, Tavas İlçe ziyaretinde 84 yaşındaki Zeliha Katırcı ile yakından ilgilendi. Kendisi ile uzun süre sohbet eden Dalbudak’a sağlık alanındaki gelişmelerden dolayı teşekkür eden ve Allah razı olsun diyen Zeliha “eskiden Doktordan korkarak hastaneye giderdik. Ama şimdi öyle mi her yerde rahat rahat muayene oluyoruz.Artık doktordan da korkmuyoruz, onlar da çok yardımcı oluyorlar” dedi. AK Parti Denizli Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak Tavas’ın mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor. Her mahallede yoğun ilgiyle karşılanan Dalbudak, ‘Yeni Türkiye’nin de detaylarını anlatıyor. Dalbudak, Tavas’ta 84 yaşındaki Zeliha Katırcı’nın sohbet esnasında Dalbudak’a 2000’li yıllar öncesi sağlık hizmetlerine dair söyledikleri ibretlikti. Zeliha teyze “Doktordan korkarak hastaneye giderdik. Ama şimdi hepsi çok yardımcı oluyor. Eskiden hastaneler hiç iyi değildi. Bir kere elimden sorun yaşadım. Korkarak doktora gittiğimi hatırlıyorum. Ama şimdi hepinizden Allah razı olsun. Doktorlarımız etrafımızda pervane oluyor” dedi.

 

DENİZLİ SAĞLIKTA SÖZ SAHİBİ OLACAK

 

Denizli’nin bölgede en büyük sağlık merkezi olacağını ifade eden Dalbudak, “Denizli’de bölgeye hizmet edecek şehir hastanesi inşa edilecek. Bu hastane ile birlikte Denizli sağlık kenti olacak. 1000 yataklı şehir hastanesi kamu idaresi ile özel sektör ortaklığında yapılacak. 2 bin 500 personelle çalışacak olan hastane, modern ve ileri tıp teknolojileri ile donanacak. Denizli, Burdur, Muğla, Aydın ve Isparta’da yaşayanlara da hizmet veren Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi hastaneleri ve Şehir Hastanesi ile birlikte; Merkez; Agız ve Diş Sağlığı Merkezi, Çivril, Çameli, Acıpayam,Tavas, Servergazi, Sarayköy Devlet Hastaneleri, Kadın Doğum Hastanesi, Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi ve Onkoloji Hastanesi sayesinde tam bir sağlık merkezine dönüşecek” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.