Dokunulmazlık Çocukların Olmalı

Dokunulmazlık Çocukların Olmalı

Show TV ana haber spikeri Ece Üner  canlı yayında minik Leyla ile alakalı yaptığı konuşması ile sosyal medyaya damga vurdu.

A+A-

Minik Leyla ve Eylül’ün yaşadıkları ve sonunda alınan acı haberler Türkiye’nin bir numaralı gündemi olmaya devam ediyor. Konu ile alakalı Show TV ana haber spikeri Ece Üner’in, Dokunulmazlıkların vekillerin değil çocukların olmalı sözleri sosyal medyada bir anda patladı ve paylaşım rekorları kırdı.

Kendine Hakim Olamadı

Show TV ana haber bültenini sunan ünlü spiker Ece Üner, canlı yayında minik Leyla'nın ölümünün haberini sunarken duygularına hakim olamadı ve çok sinirlendi. İçinden gelen her şeyi canlı yayında dışa vuran ünlü spikerin videosu sosyal medyada bir anda paylaşım rekorları kırdı. Üner’in, Dokunulmazlık vekillerin değil, çocukların olmalıdır, sözleri durum ile alakalı yapılmış çok önemli bir yorum olarak adeta damgasını vurdu.

Dokunulmazlık Çocukların Olmalı

Ece Üner, canlı yayında sinirlerine hakim olamadı ve bir insana, kızının öldüğünün nasıl söyleneceğini, birinin Eylül iken melek olduğunu, diğerinin  Leyla iken melek olduğunu, kendilerinin ise onlar melek oldukça içlerindeki şeytanlar ile baş başa kaldıklarını, bu çağdan nefret ettiklerini, kötülüklerin büsbütün egemen olduğu namussuz bir çağın olduğunu,  bu cellatlar ile çocukların beraber yaşadığı bu çağa ancak cehennem deneceğini,  böyle bir çağda dokunulmazlığın çocukları koruyamayan bir meclisin vekillerinin değil, çocukların olması gerektiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.